Laney mini 6505 για metal (φυσικα)

Σχετικα με τον 6505+.... Κανει ενα πραγμα αλλα το κανει καλα. Καλυτερα απο ολους για παρα πολυ κοσμο (ινκλουντινγκ μι). ΠΟΛΥ γκαζι το lead καναλι.

Το rhythm καναλι σε βγαζει ευκολα και για πιο hard rock / heavy metal σκηνικα. Τα καθαρα του οκ ... δεν τον παιρνεις ας πουμε γι'αυτο αλλα ασχημα δεν τα λες.

Επισης στις μεταλ ηχογραφησεις θεωρειται must.

Οταν ηταν να τον παρω, εμενα αυτο το video με βοηθησε πολυ.

Οσο για τον mini, αν δεν εχεις θεμα με το κουβαλημα (25kg ο πουστης), 1000 φορες παρε τον 6505 που δεν κανει δα και τοσο πιο ακριβα απο τον mini. Στο λεω γιατι και εγω αυτον τον προβληματισμο ειχα. Τσεκαρε το παλιο θρεντ περι 6505 μινι.

καλος φιλε μου.το video σου οντως μου αρεσε πολυ και ειναι στα γουστα μου.αλλα ο 6505 θα μπορεσει να βγαλει ηχο σε εντασεις δωματιου??εχω ακουσει οτι στα χαμηλα ειναι λιγο μαπα..ισχυει??

lisistratos είπε:
scofield πιο απο τα δυο λες??????????
εγω παλι τον evh θα επαιρνα. ;D. και μαλιστα εαν δεν ειχα αγορασει τον δικο μου,

τον 15 αρη θα επαιρνα...δεν τον πηρα μυρωδια...γιατι κατεληξα να παιζω με 50 Βαττ σε 7 τετραγωνικα δωματιο... ???

εδω κ η τιμη απο τον Γερμανο

http://www.thomann.de/gr/evh_5150_iii_15w_lbx_top.htm

ασε που θα με περισσευε κ η διαφορα να τα φαω σουβλακια με καμμια μπυρα  ;D

αχαχ σωστος!!

εχω δει ολα τα βιντεο στο υοθτθβε με αυτους τους 2 ..αλλα πριν καταληξω δεν ξαναπερνω γουρουνι στο σακι.θα ψαξω να τους δοκιμασω αν και πιστευω οτι δεν θα τους δουμε καπου στην ελλαδιτσα μας

lisistratos είπε:
χχαχαχαααχαχαχαχ παιζει!!!

μεγαφωνο εχει το μαμα laney hh
O ironheart combo είναι ψιλοτραγικός και γι'αυτό ευθύνεται κυρίως το μεγάφωνο! Εχω την 1x12 καμπίνα του ironheart και με το που άλλαξα το laney hh και έβαλα eminence 1218 απλά ο ήχος έγινε 10 φορές καλύτερος! Πέρα από αυτά εγώ θα πήγαινα χωρίς 2η σκέψη σε 6505 mini, προσωπικά δε με νοιάζει το "made in", άμα ακούγεται καλά κάτι κλαιν...

οκ thanks metalmike θα αλλαξω λαμπες και μεγαφωνο για αρχη και μαλλον και γω για αυτο το emi σκεφτομουνα..οτι και αποτελεσμα να εχω θα παρω και τον μινι για γκουγκου γκουγκου και θα κρατησω τον λανευ για καθαρα και leadakia ειναι καλος

Emperor7 είπε:
Σχετικα με τον 6505+.... Κανει ενα πραγμα αλλα το κανει καλα. Καλυτερα απο ολους για παρα πολυ κοσμο (ινκλουντινγκ μι). ΠΟΛΥ γκαζι το lead καναλι.
+6505

Είναι one-trick pony αλλα είναι και μαμω τα τρικ.

lisistratos είπε:
καλος φιλε μου.το video σου οντως μου αρεσε πολυ και ειναι στα γουστα μου.αλλα ο 6505 θα μπορεσει να βγαλει ηχο σε εντασεις δωματιου??εχω ακουσει οτι στα χαμηλα ειναι λιγο μαπα..ισχυει??
   Οχι. Και μενα αυτο μου λεγανε και τελικα τον πηρα, τον εβαλα σε 2χ12 καμπινα και παιζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Και οταν παω σε προβα (αν εξαιρεσεις οτι ειναι 25kg και μου φευγει το χερι) γινεται κοοοολλλλλαααασσσσσσηηηηη.....

Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα και το εψαξα πολυ. Οταν τον συνεδεσα πρωτη φορα φοβομουν οτι θα με ανατιναξει η κατι τετοιο μολις τον ανοιξω με αυτα που ειχα διαβασει!

Οποτε αν το θεμα σου δεν ειναι τα λεφτα (που απο την στιγμη που αποφασισεις να σκασεις, σκασε λιγα ακομα), η το κουβαλημα,για μενα ΔΕΝ υπαρχει θεμα επιλογης. 6505+ δε ριαλ θινγκ.

ΥΓ. Μπαινει και σε υπολογιστη αν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου με καρφι αν σε ενδιαφερει. Επισης σημαντικο ειναι οταν παρεις καμπινα να εχει ηχεια με χαμηλη αντισταση ωστε να ακουγεται καλα και σε χαμηλες εντασεις -διορθωστε με αν κανω καποιο λαθος εδω- και εγω θα σου προτεινα τα celestion T-75 που ειναι και ο,τι πρεπει για την μουσικη που θες να παιξεις.

σε ευχαριστω καταρχην emperor που μου απαντησες.λες να πας για τον 6505 + ???

δεν εχω προβλημα για τα κιλα του,για το σπιτι τον 8ελω.απορω γιατι δεν τον πηρα την πρωτη φορα και εσκασα 700 για τον laney...τσ θα το σκεφτω πολυ παντως γιατι παει στα 1500 ευρω με καμπινα :)

lisistratos είπε:
σε ευχαριστω καταρχην emperor που μου απαντησες.λες να πας για τον 6505 + ???

δεν εχω προβλημα για τα κιλα του,για το σπιτι τον 8ελω.απορω γιατι δεν τον πηρα την πρωτη φορα και εσκασα 700 για τον laney...τσ θα το σκεφτω πολυ παντως γιατι παει στα 1500 ευρω με καμπινα :)
Σ αυτα τα λεφτά παίρνεις Kourbis(για όσους ξέρουν) και τελειωνεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με το θεμα ενισχυτή

και για να ειμαι στο θεμα καλυτερα το καινουριο του Van halen παρα το μικρο της Peavey

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ελληνικοι δεν ειναι αυτοι??

αν εχει γκαζι σαν τον 6505 κανενα προβλημα.ισα ισα που τα ελληνικα προιοντα τα εμπιστευομαι με 1000

Made in Greece και ενισχυτάρες. Άκουσα από κοντά τον ενισχυτή του καθηγητή μου που τον έφτιαξε ο Kourbis και έπαθα πλάκα. Εξαιρετική επιλογή σε αυτά τα χρήματα.

Satanas είπε:
Σ αυτα τα λεφτά παίρνεις Kourbis(για όσους ξέρουν) και τελειωνεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με το θεμα ενισχυτή

και για να ειμαι στο θεμα καλυτερα το καινουριο του Van halen παρα το μικρο της Peavey
++++ για κουρμπη. :)

bill πεσμου ο καθηγητης σου ειναι ο Πανος αρβανιτης να τρελαθουμε τωρα ....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back