• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Laney LC30

karhariasgr είπε:
Θα μου πείτε να το πάω σε ηλεκτρονικό αλλά σε κάποιον που έχει καλή φήμη εδώ Σέρρες τον πήγα κ μου είπε οτι ειναι μια χαρά! Ο ήχος εξακολουθεί να "ξίνει" και όσο ζεστένεται "ξίνει" περισσότερο....
Κάπου διάβασα οτι υπάρχει ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ στη πλατεία Ελευθερίας (Σέρρες) και κάνει και αναμβάνει επισκευές σε Ενισχυτες.

trigga είπε:
Φιλος εχει http://www.thomann.de/gr/laney_vc30112_new.htm αυτον κ αναφερεται σε παρόμοια περιστατικα.

Σε μεγαλες εντασεις (Live) σταματα κ ο ηχος τελειως.Πηγε σε ηλεκτρονικο κ λεει οτι απλα ανεβαζει πολυ θερμοκρασια αλλα δεν του κανε κολπα οταν το ελεγχε.Του εγκατεστησε ανεμιστηρακι για τη θερμοκρασια αλλα μετα απο καιρο παλι το κανε.

Λαμπες δεν εχει αλλαξει ακομα κ του το λεω κ γω να δοκιμασει μηπως ειναι αυτο το προβλημα.Με επιφυλαξη ομως γιατι δεν φανταζομαι λογω λαμπας να σταματα ο ηχος τελειως.Κατι αλλο θα εμπλεκεται.Τι λετε?
Σε παρόμοια περιστατικά (που βρήκα) άλλοι λένε για πρόβλημα στην είσοδο του προενισχυτή. ??? ??? ??? ??? ???

Όταν τον κουνάω ή τον βάζω σε πλάγια θέση ψιλοσταματάει ο θόρυβος.Όλα αυτά όμως σε χαμηλή ένταση.Μόλις τον δυναμώσω λίγο (μην φανταστείτε τίποτα τρελό, σε διαμέρισμα μένω) ξαναρχίζει...
τι εννοεις πλαγια θεση? σε σχεση με σενα? μηπως ειναι το κλασικο τριξιμο της κιθαρας? (αν εχει μονοποινιους?)

Για να μην μπερδέυεστε ο προηγούμενος που είχε ανοίξει το θέμα νομίζω ότι έλυσε το πρόβλημα του. Το θέμα ήταν του 2006, 3 χρόνια πριν!

Με το δικό μου θέμα τι γίνεται :D

Έχει ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ στις Σέρρες, εκεί που λες ακριβώς αλλά κάνουν επισκευές ηλεκτρονικών αυτοί?!!? ΧΑΧΑΧΑ! Καλύτερα μόνος μου να βάλω χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου!

Δεν έχω τον καινούργιο LC που έχει βγάλει η Laney εδώ και 2-3 χρόνια (κάπου τόσο). Έχω τον παλιό.

Trending...

Νέα θέματα

Back