ποτε τον πηρες τον ενισχυτη? εγω τον εχω κανα διμηνο και φοραει μεγαφωνο HH. λαμπες εχεις αλλαξει? Και σε μενα εχει μια αρκετη μπασιλα αλλα οχι κατι ενοχλητικο, εχω το tone στο 8 συνηθως (ωρα 15:00) γενικα παντως εχει πολυ γλυκο ηχο αυτος ο ενισχυτης με ωραιο καθαρο και αδιαφορο gain, οποτε εγω λεω να αλλαξω καποια στιγμη τις λαμπες προενισχυσης με κατι αλλο που να μη βρωμιζει τοσο γρηγορα.theStratWithin είπε:Νεκρανάσταση προς οικονομίαν χώρου...
Έχει αλλάξει κανείς μεγάφωνο στον Laney Cub 10; Σκοπός μου είναι να "καθαρίσει" ο ήχος του (κυρίως από αυτή τη διάχυτη "μπασίλα") και ιδανικά να αυξηθεί η έντασή του. Τώρα φοράει το μαμίσιο μεγάφωνο (Celestion tube 10, κεραμικό 30W).
Τον εχω αγορασει δυο φορες για practice amp στο σπιτι.Δυστυχως με θυρια στο σπιτι δεν γινεται να παιξεις.Γεια χαρά! Τον έχει ακούσει κανείς τον ενισχυτάκο από κοντά να μας πει καμιά άποψη?
Στην Αθήνα υπάρχει πουθενά να τον ακούσουμε?
Εγώ ευελπιστώ και για live, εφ'όσον του καθαρίσω λίγο τον ήχο/ανεβάσω λίγο την ένταση. ΜΟυ φαίνεται αρκετά δυνατός.sotos9 είπε:...απλα παιζει καλα για το σπιτι.
Και μένα το κάνει. Ειδικά με πετάλια/τροφοδοσία πεταλιών στο ίδιο πολύμπριζο.Εχουνε ενα θεμα με το τροφοδοτικο ομως..για μενα μην τον παρεις.
Υστερα απο ωρα παιξιματος αρχιζει και κανει ενα "βζζζζζζζζζζζζζ"
Αν εννοείς ότι δεν κάνει για γκάζια, διαφωνώ. Έχει εντυπωσιακά σφιχτά μπάσα και με πετάλια μου βγάζει τέλεια marshall βρωμιά. (Εκτός κι αν εννοείς για μεταλλιές.)Εαν παιζεις γκαζια δεν το ακους καν.. ;D ;D ;D ;D ;D
Εχεις δοκιμασει να αλλαξεις την αποσταση του απο τον τοιχο. Π.Χ. τον εχεις βαλει στο κεντρο του δωματιου?theStratWithin είπε:2) να "καθαρίσει" ο ήχος απ' τη μπασίλα/μουντίλα, να γίνει πιο λεπτομερής.
Μια χαρα το καταλαβες, ετσι ακριβως παει.theStratWithin είπε:@giorgosc
Πράγματι, το mod 10-70 φαίνεται να δίνει περισσότερα db στην περιοχή 670Hz - 2kHz, ενώ το EL να δίνει περισσότερα db μετά τα 2,2 kHz. Αυτό πώς μεταφράζεται ηχητικά; (Δηλ. σε ποιές περιοχές είναι τα μπάσα-μεσαία-πρίμα; )
Αυτό με τα watt κ τα db δεν το κατάλαβα. Στο γράφημα του EL βλέπω μια κορυφή 109 db στα 2667 Hz. Πάει 2w-112db/4w-115db/8w-118db ; Ηχητικά τι διαφορά είναι τα 3 db;