- Πόντοι
- 16
θα παω να του ριξω ενα αφτι αυριο ευχαριστω πολυ
σου μυρισε κατι μιχαλη ? ;D ;Dmetalmike είπε:Γιατί από 600 ευρώ που τον είχε βάλει αρχικά τον πήγε στα 1.100![]()
ειναι τοσο φτηνός γιατί είναι 1) as a new και όχι new και 2) ειναι ασήκωτος (36 κιλά νομίζω) . οπότε αυτός με το 1 ηχείο που θα έπρεπε να είναι θεωρητικά φθηνότερος πωλείται πιο ακριβά λόγο αυξήμένης ζήτησης σε σχέση με τον πολύ βαρύτερο (με τα 2 ηχεία combo)georgekz750 είπε:Νακας.
Για τιμη dv δεν ξερω,προφανως καποια καλη στμφωνια με την εταιρια.
Ο ενισχυτης αυτος εκανε πανω απο χιλιαρικο,να σκεφτεις οτι σκετα τα μεγαφωνα που φοραει αν αγορασεις θα δωσεις σχεδον τα μισα του λεφτα
Ριχτου ενα... αυτι πριν αποφασισεις (βγαινει και σε 1Χ12" με v30 το οποιο ομως τον αδικει σε σχεση με τα 2 12H & 12M)
αμφιβαλλω ΠΟΛΥ για το αν τα 20βαττ θα σου φτασουν για να εχεις καλο καθαρο ηχο με τους μαγνητες της κιθαρας σου,τον KOCH ξεχνα τον θα τιναξει τα πεταλα μετα το 2,5 (θα βρωμισει δηλ.)θα παιζω με μια gibson standard 2008 les paul...
Οντως,παραμενει ομως ενας ΑΚΥΡΟΣ και ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ορος μια και ΟΛΟΙ οι ενισχυτες που εχουν εστω και αξιοπρεπες καθαρο καναλι ειναι...pedalfriendly.Kαι η συντριπτικη πλειοψηφια των ενισχυτων που κυκλοφορουν στην αγορα εχουν αξιοπρεπη καθαρα καναλια....πεταλομηχανές αποκαλούνται οι ενισχυτές που συνεργάζονται όμορφα με πετάλια, σεταρισμένοι στο καθαρό τους κανάλι
Προσωπικα παίζω με 335 στον koch και βρωμιζει πολυ μετα το 2.5 στο καθαρο καναλι. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει τις ιδιες ρυθμισεις με burstbuckers.Superfunk είπε:αμφιβαλλω ΠΟΛΥ για το αν τα 20βαττ θα σου φτασουν για να εχεις καλο καθαρο ηχο με τους μαγνητες της κιθαρας σου,τον KOCH ξεχνα τον θα τιναξει τα πεταλα μετα το 2,5 (θα βρωμισει δηλ.)
μα γιατί ένας δικάναλος ενισχυτής να βρωμίζει τόσο γρήγορα στο καθαρό κανάλι ???ndnikola είπε:Προσωπικα παίζω με 335 στον koch και βρωμιζει πολυ μετα το 2.5 στο καθαρο καναλι. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει τις ιδιες ρυθμισεις με burstbuckers.
foul playειναι λιγο fault play
Μηπως γιατι ειναι μονο 20βαττ και οι διπλοι χρειαζονται περισσοτερο headroom απο τους μονους? ;Dμα γιατί ένας δικάναλος ενισχυτής να βρωμίζει τόσο γρήγορα στο καθαρό κανάλι
+2112Superfunk είπε:Οντως,παραμενει ομως ενας ΑΚΥΡΟΣ και ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ορος μια και ΟΛΟΙ οι ενισχυτες που εχουν εστω και αξιοπρεπες καθαρο καναλι ειναι...pedalfriendly.Kαι η συντριπτικη πλειοψηφια των ενισχυτων που κυκλοφορουν στην αγορα εχουν αξιοπρεπη καθαρα καναλια....
αυτο ειναι σιγουρο,ειναι πολυ δυσκολο να βαλεις το Middle & bass στη μεση και το Treble στο 7 ,το volume στο 6 & το master στο 3 .... ;D (15 ΧΡΟΝΙΑ τον ειχα με αυτα τα settings και εβγαζε ΘΕΪΚΟ καθαρο ηχο με οποιαδηποτε κιθαρα ,α,οταν επαιζαν διπλοι τραβαγα και το bright... ), όπως στους περισσότερους παλιούς Mesa για να βρεθεί το sweet spot του θα πρέπει να χυθεί πολύς ιδρώτας
που να θυμαμαι τωρα..με διαφορους απο LP Custom,ES355 κτλ,βεβαια μπορει ΑΛΛΟ να εννοω εγω καθαρο ηχο και αλλο εσεις... ;DΜε ποιους humbuckers ακριβώς?