Ασφαλώς φίλε Vag εννοείς αυτόν που κατέστρεψε τη μουσική και έφερε τη λαίλαπα του alternative/grunge το 1991 ε??? Κομμωτήριο και πάλι κομμωτήριο ρε π****η μου! Και ένα στούντιο ΜΕΣΑ στο κομμωτήριο!!!!
Ακριβως αυτον εννοω φίλε relayer, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καθάρισε το τοπίο αφενός βάζωντας το ROCK σε όλα τα σπίτια, αφετέρου δίνωντας έναυσμα στον οποιοδήποτε να δημιουργει χωρίς να παίζει 43852768934678 το δευτερόλεπτο και να κλέβει την ντουλάπα την μαμας του!
Φυσικά βγήκαν και πολλες "αηδίες" πατώντας στα παραπάνω αλλά τουλάχιστον διαχωρίστηκαν τα φύλα ;D
Ναι αυτόν εννοείς φίλε Vag που διέλυσε κάθε έννοια SHOW και σκηνικής παρουσίας και που έφερε την μουσική κουλαμάρα στο rock το οποίο τότε ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ και βασίλευε παντού, έχοντας φυσικά ως συνέπεια της απληστίας της μουσικής βιομηχανίας πολλές μπάντες που πήγαιναν μόνο στο κομμωτήριο και ξεχνούσαν να πάνε και στο στούντιο...
Εδω θα διαφωνησω Ειναι αναλογος με το υφος της εκαστοτε μπαντας το τη θα κανει πανω στη σκηνη (ειτε παιζει μονο μουσικη,ειτε κανει και show ταυτοχρονα)
Παραδειγματα
1)Machine Head (μονο μουσικη)
2)Slipknot (μουσικη και show)
3)Metallica(αλλοτε μονο μουσικη,αλλοτε show,αλλοτε και τα 2 και γιατι οχι δλδ,αφου οτι και να κανουν θα γουσταρουμε ;D)
Το θεμα ειναι τελειως υποκειμενικο. Εμενα ποτε δε μου αρεσε το θεατρο, οταν βλεπω live μου αρκει η μουσικη χωρις ομως να ειμαι αντιθετος σε κατι που βγαινει φυσικα απο εναν μουσικο. Αυτο που δεν αντεχω ειναι να βλεπω κλισαρισμενες κινησεις που εκτελουνται καθε βραδυ χωρις καμμια πρωτοτυπια. Στο μεταλ δυστυχως ηταν και ειναι αρκετα διαδεδομενο οπως και τα καθε λογης κοστουμια. Οταν η μουσικη μπορει να μιλησει στον ακροατη τα υπολοιπα ειναι περιττα. Αν θελω κατι διαφορετικο μπορω να παω στο θεατρο ή σε μια χορευτικη παρασταση.
yes_man είπε:
3)Metallica(αλλοτε μονο μουσικη,αλλοτε show,αλλοτε και τα 2 και γιατι οχι δλδ,αφου οτι και να κανουν θα γουσταρουμε ;D)
Θεωρω τους Metallica το μεγαλυτερο ξεπουλημα στην ιστορια του R'N'R, για μενα τελειωσαν με τη κυκλοφορια του Black LP. Δεν εχουν καμια σχεση με τη μπαντα που ηταν καποτε εκτος απο τις βαριεστημενες εκτελεσεις παλιων κομματιων στα live τους. H φλογα εχει σβησει εδω και καιρο, τωρα απλα μπαινοβγαινουν σε κλινικες απεξαρτησης και κοιτανε πως θα κλεισουν τα καινουρια Napster...
Φίλε Kosta P είσαι τόόόόοοοοσο λάθος... Οι μουσικοί που έχουν γνωρίσει την απόλυτη δόξα είναι ΚΑΙ showmen... Αν πήγες AC/DC καταλαβαίνεις τι λέω αν όχι ας σταματήσουμε τη συζήτηση εδώ... Εξάλλου the show must go on!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.