la grange cover by ignantios

Ιγνα μη μασας, ολοι μαζι σου. Ενα σεξ συμπολ εχουμε στο Νοιζ

Μακαρι όλα να πάνε καλά φιλαράκι...προσοχή και υπομονή χρειάζεται τώρα...ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι!! :)

playloud είπε:
Ιγνα μη μασας, ολοι μαζι σου. Ενα σεξ συμπολ εχουμε στο Νοιζ
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D KAI 3 LOL.......Α...ΡΕ ΤΑΚΗ//////(αυτο ειναι θαυμαστικο  ;D) με εκανες και γελασα.........ωραιος..... :P.....

ps..........προσπαθηστε με ενα χερι (το δεξι ) να βαλετε θαυμαστικο σε μια προταση οπως θελω εγω διπλα απο το Α ΡΕ ΤΑΚΗ και πειτε μου πως γινεται χωρις να βαλεις μυτη στο πληκτρολογιο >:( >:( >:(

gmoll είπε:
Μακαρι όλα να πάνε καλά φιλαράκι...προσοχή και υπομονή χρειάζεται τώρα...ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι!! :)

ευχαριστω πολυ......gmoll......

εν τω μεταξυ παιζει και ενας γυψος μεχρι τον αγκωνα και μου εχει κλεισει και τα δαχτυλα μεσα για να μην τα κουναω......μιλαμε για μεγαλα γουστα καλοκαιριατικα....... ;D σηκωνομαι καθε μερα με μαλλι cure  και δεν μπορω ουτε να το φτιαξω....... :o :o

ignantios είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D KAI 3 LOL.......Α...ΡΕ ΤΑΚΗ//////(αυτο ειναι θαυμαστικο  ;D) με εκανες και γελασα.........ωραιος..... :P.....

ps..........προσπαθηστε με ενα χερι (το δεξι ) να βαλετε θαυμαστικο σε μια προταση οπως θελω εγω διπλα απο το Α ΡΕ ΤΑΚΗ και πειτε μου πως γινεται χωρις να βαλεις μυτη στο πληκτρολογιο >:( >:( >:(
!!!!!!!! Οριστε, αριστεροShift+1 (η βαζεις κατι "αλλο" στο πληκτρολογιο  ;D)

playloud είπε:
!!!!!!!! Οριστε, αριστεροShift+1 (η βαζεις κατι "αλλο" στο πληκτρολογιο  ;D)

;D ;D ;D ;D      ειχα ξεχασει οτι υπαρχει και αριστερα shift...... :P :P :P

ρε τι μαθαινει κανεις

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back