kurt cobain

Status
Not open for further replies.

sotoman

Νέο μέλος
Πόντοι
16
01.jpg

20/02/1967 - 05/04/1994

rest in peace

Κρίμα... από κάθε άποψη.

:cry: Thanks Sotoman!!

Kαι επειδή το internet έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο ζωής και οι νέοι δεν βγαίνουν πλέον στους δρόμους με τα κασετόφωνα, ούτε πλατσουρίζουν στα συντριβάνια γεμίζοντας τον τόπο κεριά εδώ μπορείτε να "ανάψετε" ένα virtual κερί εις μνήμη του Kurt.

Εγώ βέβαια είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι δεν έχει πεθάνει και ότι βρίσκετε σε κάποιο εξωτικό νησί παρέα με τον Elvis και τον Lennon :lol: :lol:

Εγώ βέβαια είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι δεν έχει πεθάνει και ότι βρίσκετε σε κάποιο εξωτικό νησί παρέα με τον Elvis και τον Lennon :lol: :lol:
Σε αντίθεση με τον Hendrix που πήγε σε άλλο γαλαξία :wink:

Ο hendrix πήγε απο εκεί που ήρθε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

στα virtual candles στην 3 σελιδα το 2ο ποστ ειναι δικο μου.

παντωςεγω που ειχα ψαξει λιγο καταλαβα οτι παιζει και να τον έφαγε courtney....

παντως εγω που ειχα ψαξει λιγο καταλαβα οτι παιζει και να τον έφαγε courtney....
Γιατί μωρέ το κορίτσι;;;;; Τι έκανε;;;Επιτάχυνε κάπως τα πράγματα;

Ο Mick Jagger είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Curt

θα πάθαινε τα ίδια και να μην ήταν σιτάρ (star)!!!

Φίλε Sotoman μη το ψάχνεις,δεν έχει νόημα.

¶σχετο!!

Πω...!!! ήμουν νιάτο πριν 12 χρόνια. Τι μου θύμησες!! :cry:

αυτο το είπα για πιό παλια που ήμουν πορωμένος.

τωρα εχω συνηδητοποιήσει πως ο kurt αυτοκτόνησε δεν αυτοκτόνησε δν αλλάζει τιποτα.

Το μεγαλύτερο καλό που έκανε είναι που μας απάλλαξε από την παρουσία του... τώρα γιατί ακόμα ασχολούνται όλοι με ένα.....σκατό κουλό, φάλτσο και μονίμως μαστουρωμένο είναι πραγματικά να απορεί κανείς...

R.I.P. -> Rest In Pain

Ντροπή σου ρε συ

Ντροπή σου και μόνο αυτό

Το μεγαλύτερο καλό που έκανε είναι που μας απάλλαξε από την παρουσία του... τώρα γιατί ακόμα ασχολούνται όλοι με ένα.....σκατό κουλό' date=' φάλτσο και μονίμως μαστουρωμένο είναι πραγματικά να απορεί κανείς...[list']R.I.P. -> Rest In Pain
Εγραψε και αυτος την ιστορια του στην μουσικη με τον θορυβο του με οτι επαιζε τελος παντων και μαγκια του κιολας

μερικοι το εκτιμουν αυτο και τον ακουνε ακομα, οπως και γω...καποιες φορες.

Το μεγαλύτερο καλό που έκανε είναι που μας απάλλαξε από την παρουσία του... τώρα γιατί ακόμα ασχολούνται όλοι με ένα.....σκατό κουλό' date=' φάλτσο και μονίμως μαστουρωμένο είναι πραγματικά να απορεί κανείς...[list']R.I.P. -> Rest In Pain
Όταν και εσύ κάνεις το δικό σου "Smells like teen spirit" τότε βγες και πες ότι θες.

Όσο κουλός,φάλτσος κλπ κλπ και αν ήταν μόνο και μόνο που σε οποιοδήποτε άκουσμα του καταλάβαινες ότι ήταν αυτός και όχι κάποιος που "μοιάζει" αυτό και μόνο τον κατατάσει στους μεγάλους

αουτς... :!:

οχι ρε γιωργο...δεν λεγονται αυτα..θα δεις τωρα το πασχα που κατεβαινω τι μαμησι εχεις να φας γιαυτο που ειπες 8)

οσο τους ειχα βαρεθει με τα χρονια τοσο αρχιζω και τους γουσταρω οπως τους γουσταρα το 92...

:):):):):)

ακριβως αυτο ενιωσα κι εγω οταν ειδα εχτες το αφιερωμα του mtv . γουσταρα παρα πολυ και ξεχασα ποσο τους ειχα βαρεθει πριν μια δεκαετια μετα απο εκατομυρια ακροασεις.

Ρε παιδιά έλεος! Μόνο φάλτσος δεν ήταν!

Για μένα ήταν ένα ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερες ευαισθησίες, για τις οποίες τον εκτιμώ, οι οποίες τελικά τον οδήγησαν στην αυτοκαταστροφή.

R.I.Peace.

An κρινω απο to nick σου(maidenas) απλως καταλαβαινω οτι υιοθετεις την κλασσικη σταση που εχει επιβαλει γνωστο ελληνικο μεταλ περιοδικο τα παλαιοτερα χρονια στους απανταχου μεταλλαδες που σεβονται τον εαυτο τους..

Σκατα στον ταφο του cobain και τα λοιπα....αν και παρεπιπτοντως εχει κανει σημαντικες αλλαγες τελευταια...

Λοιπον ξεκολλα απο εφηβικες μεταλ και βαρβατες καταστασεις και μην κρινεις γκρουπ που αν μη τι αλλουν εχουν δημιουργησει εντελως δικο τους ρευμα και ηχο...και ας επαιζαν με 3 δαχτυλα!!!

Το Bleach ακομα με τρελαινει οσο οταν ημουν 16.....και οσο θυμαμαι οτι το ειχα βρει πεταμενο σε στενακι της οδο Ηφαιστου...τοτε τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ MAIDEN.....YEAH!!!!!!!!!KAI AΛΛΟ FEAR OF THE DARK...

Για την ωρα...αργοτερα θα στο αναλυσω οταν θα εχω περισοοτερο χρονο και εμπνευση(που λεει και ο Ixnhlaths)

An κρινω απο to nick σου(maidenas) απλως καταλαβαινω οτι υιοθετεις την κλασσικη σταση που εχει επιβαλει γνωστο ελληνικο μεταλ περιοδικο τα παλαιοτερα χρονια στους απανταχου μεταλλαδες που σεβονται τον εαυτο τους..Σκατα στον ταφο του cobain και τα λοιπα....αν και παρεπιπτοντως εχει κανει σημαντικες αλλαγες τελευταια...

αργκ,ουργκ...ζητω η φραντζα και το κολητο τζην με ασπρα αθλητικα μποτακια :lol: :lol: :lol: :lol:

θανατος στο rave...

ζητω οι πεμπτες.ΠΟΤΕ συχγορδιες.Σολο ΜΟΝΟ σε πεντατονικη :lol: :lol:

χωρις πλακα παντως...η επιρροη του ηταν ΠΟΛΥ μεγαλη...και πιστευω πως την στιγμη που εκαναν το μπαμ, το μυριστηκαν και οι metallica και αρχισαν να "κοβουν" τα "μεταλλαδικα σολο" και να απλοποιουν τις συνθεσεις(black album ισως?...)...

οσο και αν δεν αρεσουν σε καποιον, δεν παυουν να εχουν παιξει πολυ μεγαλο ρολο στην παγκοσμια μουσικη σκηνη.

It's better to burn out than to fade away........

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back