Σε αντίθεση με τον Hendrix που πήγε σε άλλο γαλαξία :wink:Εγώ βέβαια είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι δεν έχει πεθάνει και ότι βρίσκετε σε κάποιο εξωτικό νησί παρέα με τον Elvis και τον Lennon :lol: :lol:
Γιατί μωρέ το κορίτσι;;;;; Τι έκανε;;;Επιτάχυνε κάπως τα πράγματα;παντως εγω που ειχα ψαξει λιγο καταλαβα οτι παιζει και να τον έφαγε courtney....
Εγραψε και αυτος την ιστορια του στην μουσικη με τον θορυβο του με οτι επαιζε τελος παντων και μαγκια του κιολαςΤο μεγαλύτερο καλό που έκανε είναι που μας απάλλαξε από την παρουσία του... τώρα γιατί ακόμα ασχολούνται όλοι με ένα.....σκατό κουλό' date=' φάλτσο και μονίμως μαστουρωμένο είναι πραγματικά να απορεί κανείς...[list']R.I.P. -> Rest In Pain
Όταν και εσύ κάνεις το δικό σου "Smells like teen spirit" τότε βγες και πες ότι θες.Το μεγαλύτερο καλό που έκανε είναι που μας απάλλαξε από την παρουσία του... τώρα γιατί ακόμα ασχολούνται όλοι με ένα.....σκατό κουλό' date=' φάλτσο και μονίμως μαστουρωμένο είναι πραγματικά να απορεί κανείς...[list']R.I.P. -> Rest In Pain
αουτς... :!:Το μεγαλύτερο καλό που έκανε είναι που μας απάλλαξε από την παρουσία του... τώρα γιατί ακόμα ασχολούνται όλοι με ένα.....σκατό κουλό' date=' φάλτσο και μονίμως μαστουρωμένο είναι πραγματικά να απορεί κανείς...[list']R.I.P. -> Rest In Pain
An κρινω απο to nick σου(maidenas) απλως καταλαβαινω οτι υιοθετεις την κλασσικη σταση που εχει επιβαλει γνωστο ελληνικο μεταλ περιοδικο τα παλαιοτερα χρονια στους απανταχου μεταλλαδες που σεβονται τον εαυτο τους..Σκατα στον ταφο του cobain και τα λοιπα....αν και παρεπιπτοντως εχει κανει σημαντικες αλλαγες τελευταια...