Νομίζω έχουμε πέσει μέσα σε αυτό που σου είπα παραπάνω.
Φαίνεται τυπική late lawsuit era Γιαπωνέζα, η adjustable γέφυρα με έξτρα bolts είναι ψιλοχαρακτηριστική για τα late '70s, όπως και το highly figured rosewood (οσο μπορω να το διακρινω). Aπο το model number και απο το rosewood (που είναι κατα 99% laminate) στην πλάτη και πλαινά φαίνεται να είναι κάποιο απο τα πιο ακριβά τους μοντέλα.
Το καπάκι είναι και αυτό μάλλον laminate, καθώς είναι πολυ, ΠΟΛΥ σπάνιο να βρείς solid ξύλα σε τετοιες κιθάρες, αν και όχι ανήκουστο στα higher-end μοντέλα (τα οποία συνήθως δεν προοριζοταν για εξαγωγή). Καμιά φορά το laminate σε τέτοιες κιθάρεις είναι απλα 2 φέτες ξύλου (στη συγκεκριμένη περίπτωση spruce) που έχουν κολληθεί μαζί, και όχι μπόλικα φιλέτα αγνώστου προελεύσεως με δυο φλύδες spruce/rosewood/whatever στα εξωτερικα στρώματα. Νομίζω οτι αυτό βλέπουμε και στη φωτό της άλλης κιθάρας που παρέθεσε ο Αγιος, αν και δυσκολεύομαι να διακρίνω. Αν μπορείς ανέβασε μια φωτό που να φαίνεται σχετικά ξεκάθαρα η διατομή του καπακιού στο soundhole.
Χρονολικά θα τολμήσω βάση serial να πώ '79, μιας και ειναι σχετικά σύνηθες για MIJ της εποχής να έχουν serial numbers που ξεκινάνε με τη χρονιά παραγωγής.
Αυτό που με ξενίζει λίγο είναι τα ηλεκτρικά, καθώς δεν βλέπεις συχνά ηλεκτρικά σε lawsuit era ακουστικές. 'Ηταν για μεγάλο καιρό τη δεκαετία του '70 προνόμιο και ατού της Takamine και ελαχίστων αλλων. Απο την άλλη ποτε δε ξέρεις, το '79 ειναι σχετικα "αργα", ασε που μπορει κάλλιστα στη συγκεκριμένη κιθάρα να είχαν εγκατασταθεί και αργότερα.
Edit - δε βλέπω πουθένα κανα Made in Japan, που τότε το διατυμπανίζανε, οπότε μπορεί και να πέφτω έξω, αλλά...MIJ '79 θα πώ.