Kraut Rock

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
υπαρχουν "καμενοι" να ενωσουμε τις δυναμεις μας?  ;D

ελατε να μαζευτουμε μια που τον Mαρτιο λογικα θα δουμε στο Ελλαδισταν AMON DUUL II  ;)

εγω προσκιναω

Ash Ra Temple

Can

Faust

NEU!

Cosmic Jockers

Cluster

Amon Duul II

κ ενα δωρακι απο μενα!

Neu! - Negativland

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Faust! Αν τα γερμανικά σας είναι καλά θα πιάσετε κι ένα δύο πραγματακια απ'οσα λέγονται...

Ακουστε το Vitamin C και απο τον δισκο που ακουγονται πιο καλα τα ντραμς...

Παντως ελεγα να ανεβασω αυτο το βιντεο του φιλτατου mutawan χθες το βραδυ!!! τελικα ανεβασα το brave captain των firehose, και μαλλον σε ελαφρως λαθος σημειο του φορουμ....

Ωραιο αυτο που ειπες ρε φιλε RainParade αλλα μηπως μπορεις να μας πεις και που μπορουμε να βρουμε τον εν λογω δισκο, γιατι εγω σε καποια φαση που τον εψαχνα (καλα οχι οτι ξερω και ολες τις... κατακομβες! :-), δεν τον βρηκα... αλλα λογικα... ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ !

Δυστυχως δεν τον εχω σε βινυλιο..τον εχω κατεβάσει.. Και ενω και εγω γυρναω στις κατακόμβες αυτό δεν το έχω βρει..

καλα ολοι προτινατε δισκους κ μπανταρες αλλα ρε σ matawan

οι sweet smoke δεν ειναι Kraut!

παντως κ αυτοι τα σπανε! ιδικα το Live XAMOS

Οι γερμανοί είναι φίλοι μας. Γερμανίλα ρε, όχι φλωριές. KRAUT RAWKS.

Και να μην ξεχασουμε..τους Popol Vuh..  παραπέμπω στα soundtracks των ταινιων του Herzog  fata morgana και nosferatu..

RainParade είπε:
Και να μην ξεχασουμε..τους Popol Vuh..  παραπέμπω στα soundtracks των ταινιων του Herzog  fata morgana και nosferatu..
Ποπο Grouparaaaaaaaaaa!

επισης κ tangerine dream e!!!!!!!! ;D

Θα κάνω μία gay νεωτεριστική παρέμβαση, γιατί δε μπορώ να μην αναφέρω τους ΘΕΟΥΣ Wooden Shjips. Από τα 4-5 αγαπημένα μου συγκροτήματα πλέον.

Ακούστε οπωσδήποτε τους Agitation Free !

και φυσικά Embryo !

πότε κ πού έρχονται οι Amon Duul ?

JAM είπε:
Ακούστε οπωσδήποτε τους Agitation Free !

και φυσικά Embryo !

πότε κ πού έρχονται οι Amon Duul ?
αλλες groupares k αυτες!

21-3-2009  gagarin!

RainParade είπε:
Δυστυχως δεν τον εχω σε βινυλιο..τον εχω κατεβάσει.. Και ενω και εγω γυρναω στις κατακόμβες αυτό δεν το έχω βρει..
ΟΚ φιλε μου. Μην νομιζεις, οταν ειπα οτι τον εχεις εννουσα εστω και στο pc! Ωραιος!

Και καποια αλλα θεματα επι του αρχικου θεματος τωρα. Παιδια εγω μαλλον θα παω Γκαγκαριν (bluezlick η πληροφορια σου εγραψε! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ!), μπορειτε να μου πειτε, ειτε απο εδω ειτε με προσωπικο μηνυμα, ποιοι αλλοι θα (ή σκεφτεστε να) πατε? Εχω λογο που ρωταω, η συνεχεια σε π.μ. ...

RainParade, bluezlick εισακυστηκατε. Ωραιοι οι popolVUH, αλλα οχι πειτε μου δηλαδη, ο Χερτσογκ παει πισω? Ο ανθρωπος με μια καμερα που ειχε κλεψει απο την σχολη κινηματογραφου (και μετα το εσκασε) εφτιαχνε απιστευτα πραγματα. π.χ. στο Νοσφερατου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΤΙΚΟ ΕΦΦΕ φτιαχνει ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, οχι αστεια ετσι... Εννοω, οταν εχεις εικονα Herzog και απο πισω Popol Vuh, ποιος στην χαρη σου!!! Η ταινια που προτεινω ανεπιφυλακτα: Aguirre, the Wrath of God..........

http://www.youtube.com/user/vacillateallday

Child Of Story

τον τυπα που λες δεν το ξερω αλλα θα τον ψαξω!

εγω στανταρ θα ειμαι στο live! μετα την λαλακια που εκανα κ εχασα τους FAUST δεν ξαναχανω τετοιο Live!

Ωπα παιδια ΛΑΘΟΣ!!! Εκανα λαθος και αντι να ποσταρω απο το τιουμπ το βιντεο που ηθελα ποσταρα τον τυπο που το ανεβασε... χιλια συγνωμη (δειξτε κατανοηση, ειμαι απειρος (οχι infinite :-) στο ιντερνετ...) ΑΥΤΟ ηθελα να ποσταρω

http://www.youtube.com/watch?v=yBnejPEsLec&feature=related.

Ο Herzog φιλτατε bluezlick ειναι σημαντικος Γερμανος σκηνοθετης για τις ταινιες του οποιου οι Popol Vuh εχουν γραψει μουσικη ουκ ολιγες φορες.......

Trending...

Νέα θέματα

Back