Κουτία για πετάλια

kbasilis

Μέλος
Πόντοι
48
Δείτε εδώ το παλικάρι μέχρι και mouse έχει κάνει κουτί για πετάλι ;D ;D ;D ;D

http://www.meuspedais.blogger.com.br/

ακόμα και mega drive :o(τι μου θύμισε τώρα 8))

Πάντος για εργένη τον κόβο γιατί πολύ κονσέρβα παίζει ;D ;D ;D ;D

πολύ καλό το boss chorus, το ανοίγεις πανεύκολα ούτε κατσαβίδια ούτε τίποτα.

Θα ήταν πραγματική μαγκιά να αφήσει και το φαΐ μέσα στις κονσέρβες, σε πιάνει μια πείνα στα live ;D ;D

alexmei είπε:
Θα ήταν πραγματική μαγκιά να αφήσει και το φαΐ μέσα στις κονσέρβες, σε πιάνει μια πείνα στα live ;D ;D
Όντως άμα σε πιάσει τζιμπάς μια τράτα αλλά Αμερικάνηκα και είσαι πρώτος  ;D ;D ;D ;D ;D

Το chorous είναι να το πας δωράκι για την κιθάρα.

Αν ήταν άνθρωπος θα της έλεγες κοίτα τι σου έχω εδώ

και τσακ της πετάς ένα chorous  ;D ;D ;D

πολύ σωστός, και μετά τσιμπάς και ένα princle πάπρικα για να αλλάξει η γεύση του τόνου, αλλά μετά πάει ο tone. Τρομερό λογοπαίγνιο.

Aπίστευτος...   ;D

Κάτσε γιατί αυτό αξίζει ιδιαίτερη μνεία:

A-FX%20Mega%20Drive%20Mult-Effects%2002.JPG

ΤS808, Drivemaster, Delay & Phaser

Πολύ ωραία κι ευρηματικά!

Μου θύμισε τα diy projects που έφτιαχνα πριν 5-6 χρόνια σε διάφορα κουτιά:

πετάλια σε κουτιά παγωτού, θήκη σαπουνιού & σαλάτας. Ενισχυτής tube el84 κιθάρας σε τροφοδοτικό pc και ενισχυτής bass combo σε μεταλλικό κουτί φέτας!...

Eίναι για γέλια αλλά δούλευαν!...

diy11.jpg

diy12.jpg

diy14.jpg

diy31.jpg

diya5.jpg

Sottos είπε:
Πολύ ωραία κι ευρηματικά!

Μου θύμισε τα diy projects που έφτιαχνα πριν 5-6 χρόνια σε διάφορα κουτιά:

πετάλια σε κουτιά παγωτού, θήκη σαπουνιού & σαλάτας. Ενισχυτής tube el84 κιθάρας σε τροφοδοτικό pc και ενισχυτής bass combo σε μεταλλικό κουτί φέτας!...

Eίναι για γέλια αλλά δούλευαν!...
Η θήκη σαπουνιού είναι ωραία.

Όσο για το κουτί της φέτας πρέπει να είναι πολύ βολικό αφαιρείς το καπάκι και έχεις έτοιμη θέση για ηχείο.

Εγώ κινήθηκα στο γνωστό κουτί του STR8 όπως είπε κάποιος πρόκειται για αντρικό πετάλι  ;D ;D ;D.

Το δεύτερο το έφτιαξα μόνος (να το πάρω και λίγο πάνω μου ;D ;D ;D ;D ;D ;D)

Στην ουσία είναι ένα ορθογώνιο (σαν και αυτά που βάζουνε για κουπαστές σε κάγκελα μπαλκονιού)έκοψα το μήκος που ήθελα και μετά αφαίρεσα ένα κομμάτι από κάτω και άφησα ένα πόντο από κάθε πλευρά για να μπουν οι βίδες.

Το δεύτερο κομμάτι έχει το μήκος του πρώτου + τα πλαϊνά και απλά και το στρατζάρισα για να γίνει σε σχήμα Π.

Φωτογραφία0102.jpg

Φωτογραφία0103.jpg

Φωτογραφία0104.jpg

Φωτογραφία0105.jpg

τι να πω παιδιά, αλήθεια. Συγχαρητήρια. Είναι εκπληκτικές οι δουλείες και των παιδιών από το noiz!

Έχω μείνει κυριολεκτικά άφωνος!!

Και πάλι μπράβο!

Πολύ ωραίο το diy ορθογώνιο κουτί του kbasilis, αληθινό boutique κουτί!

Η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα πάνε καλά και μάλιστα είναι απαραίτητες αυτή την εποχή.

Sottos είπε:
Πολύ ωραίο το diy ορθογώνιο κουτί του kbasilis, αληθινό boutique κουτί!

Η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα πάνε καλά και μάλιστα είναι απαραίτητες αυτή την εποχή.
Στην ουσία την ιδέα την είχα από το κουτί του guv'nor1,οπότε πρόκειται για αντιγραφή και όχι για κάποια προτοτυπία δικιά μου.

Είναι όμορφο και πολύ απλό για να το φιτάξει κανείς,αλλά το πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται εργαλεία για να το φτιάξεις όπως στράντζα γιατί τον τροχό λίγο πολύ κάποιος μπορεί να τον έχει σπίτι του,αλλά η στράντζα είναι αυτό

http://www.machines.gr/strantzes-tsakes-xeirokinites_EL.php

Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος τροπος ή να το πάει κανείς κάπου μόνο για να του το στραντζάρουνε,2 γωνίες θα του κάνουν μπορεί και να μην ζητίσουν χρήματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ένα κουτί από επαγγελματικές κάρτες έγινε ένα πολύ ωραίο κουτάκι για το fuzz

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha0136_zpsd7219182.jpg

χαχαχα!! Ωραίος είδα το πρώτο ποστ και θυμήθηκα κάτι πετάλια που είχα φτιάξει το ένα σε κουτάκι μπογιάς και το άλλο σε κουτί από κρέμα χεριών (το οποίο πρέπει να το έχω κάπου διότι ήταν μια χαρά σκληρό!!) μάλιστα θυμάμαι που είχα πάει σε κάτι πρόβες για μπουζουκοκατάσταση μια φορά και ένα καιρό και με κοιτούσαν  περίεργα όταν εμφανίστηκε η κρέμα χεριών... καθώς δεν της είχα βγάλει τα διακριτικά απέξω.... χεχε..

πάντως kbasili θα σου πρότεινα να περάσεις με αλουμινόχαρτο το εσωτερικό του πεταλιού για να μην έχεις θέματα με θορύβους ή τουλάχιστον την πλακέτα και τα καλώδια άμα θέλεις να κρατήσεις την διαφάνεια

INSECT είπε:
χαχαχα!! Ωραίος είδα το πρώτο ποστ και θυμήθηκα κάτι πετάλια που είχα φτιάξει το ένα σε κουτάκι μπογιάς και το άλλο σε κουτί από κρέμα χεριών (το οποίο πρέπει να το έχω κάπου διότι ήταν μια χαρά σκληρό!!) μάλιστα θυμάμαι που είχα πάει σε κάτι πρόβες για μπουζουκοκατάσταση μια φορά και ένα καιρό και με κοιτούσαν  περίεργα όταν εμφανίστηκε η κρέμα χεριών... καθώς δεν της είχα βγάλει τα διακριτικά απέξω.... χεχε..

πάντως kbasili θα σου πρότεινα να περάσεις με αλουμινόχαρτο το εσωτερικό του πεταλιού για να μην έχεις θέματα με θορύβους ή τουλάχιστον την πλακέτα και τα καλώδια άμα θέλεις να κρατήσεις την διαφάνεια
Δεν είχε θόρυβο αλλά κατά την τοποθέτιση  των κουμπιών από τα ποτ πρέπει να έπαθε ζημιά το volume  :P και δεν κλείνει τελείως εκτός και αν κουνίσω το ποδαράκι της γείωσης και μου έβγαλε και λίγο θόρυβο αλλά όταν έχω χρόνο θα το τσεκάρω  ;)

kbasilis είπε:
Ένα κουτί από επαγγελματικές κάρτες έγινε ένα πολύ ωραίο κουτάκι για το fuzz

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha0136_zpsd7219182.jpg
Nice! Αυτό θα πει δημιουργικότητα!

Πρόσφατα πέτυχα στο ebay ένα πετάλι με ξύλινο κουτάκι και ήταν πολύ ωραίο. Γενικά, υπάρχουν εναλλακτικές ως προς τα pedal boxes

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back