Κουρσάρος σόλο full!

costantinex

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Εδώ παίζω σε full band έκδοση το σόλο απ τον κουρσάρο. (Με λίγο κιθάρα παραπάνω). Το έβγαλα με το αυτί. Enjoy

Πολύ ωραίες οι διφωνίες και το σόλο των πλήκτρων!

Μπράβο! :)

ΥΓ: Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :)

Καλο.

Εισαι 100% σιγουρος ομως?

Κάποια σημεία μου φαίνονται λιγο διαφορετικά

Ποιος εισαι ρε μαγκα ο Prince.Μπραβο Γαμησε μιλαμε το αποτελεσμα και πολυ καλα εξοπλισμενος .Μπραβο ξανα.

Αν εφτιαχνα ενα Top 10 με τα καλυτερα Prog key solos μαλλον αυτο του "Κουρσαρου" θα ηταν μεσα. Ο Μεγαλος Κώστας Γανωσέλης....

Σ'ωραιος btw costantinex.
okay.gif

Πιστεύω ναι. Ίσως φαίνονται διαφορετικά γιατί τα ακούς απ' τον καθαρότερο ήχο των κιθαρών. Ο ήχος του synth μπερδεύει πολύ στο ηχόχρωμα και βγάζει περίεργες αρμονικές στις δισολίες! Ευχαριστώ πάντως!

Καλωσήρθες στη μεγάλη μουσική διαδικτυακή κοινότητα Κώστα Χ.

Ειμαι ενας απο τους θερμότερους θαυμαστές σου!!

Η διασκευη σου ειναι καταπληκτικη, στο εχω πει εξ αλλοu in pesron λολ

costantinex είπε:
Πιστεύω ναι. Ίσως φαίνονται διαφορετικά γιατί τα ακούς απ' τον καθαρότερο ήχο των κιθαρών. Ο ήχος του synth μπερδεύει πολύ στο ηχόχρωμα και βγάζει περίεργες αρμονικές στις δισολίες! Ευχαριστώ πάντως!
το σολο του Γανωσελη ειναι σχεδον  benchmark διεθνώς με επιρροές τουλάχιστον Emerson πρωτων χρονων.Παντα μου αρεζε. Θα δοκιμασω να το ψαξω και γω αν βγαινει

:o

Θερμα συγχαρητηρια φιλε  μου,καταπληκτικη εκτελεση!

Το οτι το βγαλες με  το αυτι... :o

Αν μου επιτρεπεις, παραθετω  και την εκτελεση ενος καλου μου φιλου και φοβερου μουσικου.

Απ οτι μου  ειχε πει το εβαζε σε αργες στροφες για να  βρει  τα διαστηματα...

Το ανεβαζω μπας και ακουσεις  με το αυτι  τιποτα και  αναθεωρησεις... ;D

Σ' ευχαριστώ πολύ freerock. Σε πρόλαβα όμως! :) Έχω επικοινωνήσει ήδη με το Γιώργο μέσα facebook και τα είπαμε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back