Καλο ειναι παιδιά να ειμαστε ομως συγκεκριμενοι στο τύπο-μαρκα οργάνου που πηγαμε για σεταρισμα... Ολοι οι μαστορες δεν ειναι το ιδιο καλοι σε ολες τις κιθαρες' date=' αλλωστε ειναι κ πολυ διαφορετικες οι τεχνοτροπιες απο μια κιθάρα IBANEZ με μια TELECASTER!! Αυτο το λεω με τη λογικη να μαθουμε κ οι υπόλοιποι μεσω της κουβεντας ποιος ειδικευεται καλυτερη κ σε τι μαρκα! Παντως για το Τζιμη εχω να πω οτι οταν ειχα πραγματικα σοβαρο προβλημα με τη κιθαρα (FAT STRAT USA) που προηλθε απο χαλια αλλαγη ταστων σε προηγουμενο μαστορα... εμεινα απ τη δουλεια του πολυ ευχαριστημενος, (φανταστειτε να αλλαξετε ταστα 2 φορες μεσα σε 8 μηνες....

) κ επισης ηταν ο μονος που μου εδωσε αλλη κιθαρα οσο θα επισκευαζε τη δικιά μου γιατι τοτε επαιζα σε ενα μαγαζι κ δε μπορουσα να μεινω ακιθαρος...!!!!!
Αυτά![/quote']
Προσωπικά του είχα πάει ένα μπάσο Warwick Corvette 5χορδο. Το μπάσο το είχα 3 χρόνια νομίζω, και μου είπε ότι χρειαζόταν να μου τρίψει τα τάστα (όπως κατάλαβα αργότερα, φυσικά και δεν χρειαζόταν, μια χαρά ήταν, απλά βρήκε τρόπο να πάρει κι άλλα λεφτά). Μου πήρε αν θυμάμαι καλά 115 ευρώ για σετάρισμα και τρίψιμο τάστων (χωρίς απόδειξη φυσικά). Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τότε ήμουν εντελώς άσχετος από σεταπ, και ο μόνος λόγος που το πήγα ήταν επειδή όλοι λένε ότι "πρέπει" να το πηγαίνεις για σετάρισμα 1-2 φορές το χρόνο. Τότε είχα αρκετά ψηλό action, και σε συνδυασμό με το πολύ σκληρό μπράτσο της warwick, το μπάσο ήταν μια χαρά, δεν μου έκανε ούτε τασταρίσματα ούτε τίποτα. Για να μην τα πολυλογώ, δέχομαι να τρίψει τα τάστα κλπ καθώς αυτός ήταν ο "ειδικός" (και μάλιστα από τους πιο γνωστούς στην Ελλάδα, αν όχι ο γνωστότερος) και πάω και παίρνω το μπάσο χωρίς να το δοκιμάσω επιτόπου (καθώς μου φάνηκε λίγο προσβολή, εντάξει, για σετάπ το είχα πάει ουσιαστικά, το όργανο έπαιζε μια χαρά όταν το πήγα, ε, λέω, χειρότερα να παίζει αποκλείεται, με τόσο έμπειρο τεχνίτη μάλιστα). Για να μην τα πολυλογώ, όταν έκατσα με το μπάσο είδα ότι έκανε απίστευτα τασταρίσματα σε 2 σημεία, ειδικά στο ένα ήταν σε σημείο distortion, δεν άκουγες νότα. Τον παίρνω, του εξηγώ την κατάσταση, μου λέει φέρ'το από εδώ. Σημειώνω πως μένω Κόρινθο, οπότε δεν μου είναι ό,τι πιο εύκολο να πηγαινοέρχομαι με ένα μπάσο στον ώμο, μου κοστίζει και σε χρόνο, και σε χρήμα, και σε κούραση. Τέσπα, του το πάω μετά από μερικές ημέρες, μπαίνω μέσα, του λέω είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, για ένα warwick που είχα φέρει... Ο τύπος προφανώς δεν με θυμήθηκε, οπότε βγάζει το μπάσο να το δει, και μου λέει ο θεός: "πω πω! αυτό είναι ασετάριστο τελείως! πρέπει να μου το αφήσεις για ρύθμιση!". Του εξηγώ ότι έτσι ακριβώς μου το είχε δώσει πριν από 10 μέρες, και αρχίζει κάτι απίστευτες δικαιολογίες του τύπου "στην Κόρινθο έχει υγρασία, να, και εδώ στο δρόμο να το βγάλω θα αλλάξει το μπράτσο" και κάτι τέτοια τραγικά. Φυσικά δε μιλούσαμε για μικροδιαφορές, το όργανο ήταν ξεκάθαρα αρρύθμιστο, όπως είχε πει και ο ίδιος ένα λεπτό πριν... Τέλος πάντων, το φτιάχνει μετά από μερικά λεπτά όπως όπως, το πάω κι εγώ σπίτι και αποφάσισα να μάθω να κάνω τα σετάπ μου μόνος μου και να μη σκορπάω τα λεφτά μου σε απατεώνες. Έψαξα από ίντερνετ, έμαθα κάποια βασικά πράγματα και ανακάλυψα ότι ο Τζίμης δεν είχε καν βιδώσει τη γέφυρα καλά στη θέση της, όπως όπως ήταν οι βίδες (αυτό ήταν από το πρώτο "σεταπ", τη δεύτερη φορά μόνο το ύψος του nut μου άλλαξε), το ίδιο και στους μαγνήτες, με λίγα λόγια απλά το είχε αφήσει στη μέση, το ξέχασε και μου το έδωσε έτσι. Που εντάξει, πες ανθρώπινο είναι, λάθη γίνονται. Αυτά που με πείραξαν ήταν 1) η τιμή, 2) το χωρίς λόγο τρίψιμο των τάστων και 3) ότι μετά από όλα αυτά δεν παραδέχτηκε ότι έκανε μαλακία, να ζητήσει μια συγνώμη και να λήξει το θέμα, αλλά με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Προσωπικά πιστεύω ότι αν ήταν έστω και λίγο σωστός επαγγελματίας θα έπρεπε να μου δώσει πίσω έστω και τα μισά από τα 115 ευρώ που μου πήρε για να μου δώσει ένα μπάσο σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που του το πήγα, αλλά χαλάλι του... έπαθα κι έμαθα.