V
VangelisV
Guest
Χμμ, καταλαβα, ενδιαφερουσα οπτικη.STEFANOS604 είπε:αυτό μπορεί να δείχνει 440 αλλά στην ουσία να είναι ή να μην είναι 440
Χμμ, καταλαβα, ενδιαφερουσα οπτικη.STEFANOS604 είπε:αυτό μπορεί να δείχνει 440 αλλά στην ουσία να είναι ή να μην είναι 440
Για το πρώτο μέρος ναι.noe13 είπε:εγω θα ελεγα να προσεχουμε ολοι τις εκφρασεις μας,ειδικα οταν απευθυνομαστε σε μεγαλυτερους!!!
1upnoe13 είπε:εγω θα ελεγα να προσεχουμε ολοι τις εκφρασεις μας,ειδικα οταν απευθυνομαστε σε μεγαλυτερους!!!
Αν είναι να αποκομίσετε κάτι - γιατί προσφορά μπορεί να κάνει ο καθένας ακόμα και με την πιο αδαή ερώτηση - (και σίγουρα θα γινόταν αν ο διάλογος ήταν ευπρεπής) δεν θα με πείραζαν έστω και κάποιοι ακραίοι χαρακτηρισμοί αλλά δυστυχώς αποτελώ το εκτονωτήριο για μια παρέα ολίγων , που έχουν σαν μοναδικό σκοπό την τόνωση της αυταρέσκειας τους και την εκτόνωση των κόμπλεξ τους επάνω μου.noe13 είπε:εγω θα ελεγα να προσεχουμε ολοι τις εκφρασεις μας,ειδικα οταν απευθυνομαστε σε μεγαλυτερους!!!
Μπορεί να καταλάβετε περισσότερα με προσεκτική ανάγνωση των παρακάτω:VangelisV είπε:Χμμ, καταλαβα, ενδιαφερουσα οπτικη.
Tο βιντεο φτιαχτηκε για να δειξει πως θα ακουγεται ξεκουρδιστη η κιθαρα?STEFANOS604 είπε:Όταν κούρδισα την κιθάρα σε Α=415
τότε η νότα Α της C key German Fingering φλογέρας πλησίαζε πιο κοντά.
Προτίμησα όμως την κιθάρα σε A=440 με το Tuner απλά για να δείξω ότι δεν υπάρχει συντονισμός με τη φλογέρα.
Δεν είναι θέμα αυτιού είναι θέμα προειδοποίησης των μελλοντικών ενδιαφερομένων για εκμάθηση φλογέρας ότι δεν θα μπορούν να συμμετέχουν με όργανα σε Α440
έχω κάνει και εγώ τέτοια...σχεδόν όλα τα κλιπ(ς) που έχω ανεβάσειSpyros Delta είπε:Tο βιντεο φτιαχτηκε για να δειξει πως θα ακουγεται ξεκουρδιστη η κιθαρα?
Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτή την άποψη.blue monk είπε:ρε συ κυρστεφανε κατσε να τα λεμε εδω και ασε τα λινκ με τις διδασκαλιες και τα χρωματιστα μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είδα το ποστάρισμα σου αλημπαρούτη αλλά είχα ήδη αποχωρήσει , ενημέρωσα όμως Αμέσως με ΠΜ κάποιο μέλος (ίσως να ήθελε να απαντήσει τότε αντί εμού) με το παρακάτω Link απ’ όπου πήρα ένα μέρος του άρθρου.Ali Barout είπε:"Γιατί δεν είναι αρμονικές ρε αλημπαρούτη, αφού ξεκάθαρα είναι πολλαπλάσιες οι συχνότητες. 110, 220, 440. Γκαβός είσαι;" Κι όμως δεν είναι; Γιατίιιι;
Αν μου το απαντήσει αυτό ο κύριος Στέφανος ορκίζομαι να μελετήσω..............
άρα για το ταβερνάκι που παίζει ο Κυρ Στέφανος....όλα ΟΚ?Sami Amiris είπε:Το να κουρδίσεις με αρμονικές είναι οκ για συναυλιούλες, αλλά για κανονικές καταστάσεις, και εφόσον παίζει κανείς με πιάνα κτλ, καλό είναι να χρησιμοποιείται κουρδιστήρι,
Έλα σταμάτα, έχει βάλει κι αυτό το avatar που μου θυμίζει Cthulu και σκιάζομαι.marathon είπε:άρα για το ταβερνάκι που παίζει ο Κυρ Στέφανος....όλα ΟΚ?![]()
Δηλαδή δεν σου περνάει απ' το μυαλό ότι όντως μπορεί να κάνεις λάθος και ότι όντως η "διδακτική" συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλεί; Δεν εκφράζω άποψη αλλά δεν βλέπω και διάθεση για αυτοκριτική. Just saying. Γιατί το ίδιο δεν συμβαίνει σε άλλους; Τι το ιδιαίτερο έχεις εσύ και αποτελείς στόχο;STEFANOS604 είπε:Τελικά από μη ηλεκτρονικούς μπορεί να θεωρηθεί ασάφεια , όμως έχω κάνει καθηγητής για χρόνια και ξέρω ότι η ''δημιουργική ασάφεια'' κεντρίζει το ενδιαφέρον και δημιουργεί ερωτήματα. Εδώ όμως ΟΛΕΣ τις φορές βρήκα στείρο αρνητισμό και τρολλάρισμα. Ελπίζω κάποτε να σταματήσει και θα είναι για όφελος όλων....