Το 7 μαλλον θα χρησιμοποιησε ο ιδιος οντως.BigAlejandro είπε:απο το wiki
''Buscaglia died of a heart attack on 12 June 1998[1] at his home in Glenbrook, Nevada, near Lake Tahoe. He was 74''
παραπληροφορηση απο μια τρελη οταν διαβαζα το ''λεωφορειο επτα για τον παραδεισο''
Θέλω να δουλέψω στο μόντελιγκ, γνωρίζω Αγγλικά και Εγγλέζικα, σπουδάζω Διοίκηση Διοικητών Επιχειρήσεων, το όνειρό μου να σώσω όλον τον κόσμο από την πείνα αλλά όχι από τη δίαιτα και το βιβλιο που διάβασα το τελευταίο καιρό είναι ο Αλχημιστής. Πολύ βαθύ βιβλίο.Superfunk είπε:Καλα ο τυπος ειναι χειροτερος και απο τον Paulo Coelho......
Μην ακους αυτά που λένε γύρω σου. Αγνόησέ τα.bihlas87 είπε:Eγω που δεν γνωριζω τον κυριο να νιωσω πολυ μειονεκτικα?
Δεν χρειαζεται, η απεχθεια των audiokostas, evris, harilatron και superfunkBigAlejandro είπε:μην σε νοιαζει κυριε μπιχλα... μικρος εισαι ακομα, θα μαθεις...!!!
Ωραία ιδάλματα έχεις...bihlas87 είπε:Δεν χρειαζεται, η απεχθεια των audiokostas, evris, harilatron και superfunk
μου αρκει σαν δικαιολογια![]()
bihlas87 είπε:Δεν χρειαζεται, η απεχθεια των audiokostas, evris, harilatron και superfunk
μου αρκει σαν δικαιολογια![]()