Κωστας Τηλαβεριδης στο Ραδιο Αρβυλα.

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Λαιβ απο το Ραδιο Αρβυλα 19/10/09. Στα πληκτρα με το fantom g η αφεντια μου  8)

[μαμά mode=on] Καλά βρε παιδί μου, σε κοτζαμάν τηλεόραση σε βάλανε και βγήκες αξύριστος; Γιατί δεν βγήκες όμορφος και έβαλες τα μαύρα κι άχαρα; Τη μητέρα σου δεν τη σκέφτηκες; Και άσε με εμένα, πώς θα σε δει και καμιά κοπέλα με τέτοια εμφάνιση; Πότε θα δω εγγονάκι με τέτοια πράματα? [μαμά mode=off]

Γουέλ νταν! Το καουμπόικο καπέλο, το κίτρινο πουκάμισο και το κόκκινο μαντίλι δεν είδα...  ;D :P

Αμαν βρε ολοι με το ξυρισμα :P Ξερετε ποσο εχουν παει τα ξυραφια?

Eπισης αν σου φανηκε αυτο καμποϊκο, που να παιζαμε το αλλο που σκεφτομασταν που ήταν μπλουγκρας κανονικο χοχοχο

Ωραιο το τραγουδι...Εγω το ειδα απο χθες!!!

neeq μπερδευτηκα εσυ τι παιζεις??? (μουσικο οργανο για να μην παρεξηγηθουμε.... :P)

Ναι αλλα ξυρισμενος θα μουν σαν χοντρος Χατζηγιαννης και δε λεει :P

Η μπάντα σπέρνει πάντως (σουπερ ο μπασίστας :P )

Μην τους ακούς κακεντρεχείς είναι. Μια χαρά είναι η μουσάδα αλα Μπαμπαστρούμφ.

Evilnye είπε:
Η μπάντα σπέρνει πάντως (σουπερ ο μπασίστας :P )

Μην τους ακούς κακεντρεχείς είναι. Μια χαρά είναι η μουσάδα αλα Μπαμπαστρούμφ.
+323.7

All the money ο μπασσίστας με το 6άρι (Cort?)!

neeq μην τους ακους ρε!!!Τελεια τα μουσια!!Ετσι και εγω!!!  ;D ;D

Ζηλευουν που αυτοι πλεον ειναι παντρεμενοι και τους λεει η γυναικα τους να ειναι ξυρισμενοι γτ δεν αρεσουν στην "μαμα" τα μουσια!!!!! :P :P

Το σιγουρο είναι οτι συγκεκριμενος τραγουδιστης δεν είναι με τιποτα στις επιρροες του Κωστα. Επισης η αλλη αληθεια είναι οτι το τραγουδι είναι πιο μελωδικο και "ακουστικο" αφου το κανονικο σχημα είναι κιθαρα-πιανο-κρουστα. Απλα για τηλεοπτικους λόγους προσθεσαμε το μπασο και το αλλαξαμε λίγο, οποτε δεν ειχαμε χρονο να δουλεψουμε πολυ στις λεπτομερειες. Για αυτο το λόγο ίσως του βγηκε Σαλβαδορέ, λογω του γκρουβ που δεν ειχε συνηθισει να ακουει :)

Θαναση δεν πειραζει, δεν καταλαβαινουμε ολοι απο υψηλη τεχνη και αυτο δεν ειναι ντροπη :P (πλακα κανω ;D)

ουτε απο υψηλη ραπτικη!! χεχε :P

Βασικα να πουμε οτι μου θυμησε πολυ τρυπες και ειδικα κατι κολπα που κανει στην φωνη του! :)

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά και για το μπάσο (ναι είμαι αυτός που παίζει μπάσο στο video δίπλα στον neeq)...

Είμαι και εγώ μέλος του Noiz αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους έχω σταματήσει να γράφω.

Υ.Γ. Cort A6 forever παιδιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back