+1000000.Korgious είπε:Πεταμένα λεφτά.
Πάρε vst. Στο έγραψα από την αρχή.
Θα χαρείς και θα έχεις και λεφτά.
Φιλική συμβουλή.
Μπήκα και εγώ στο trip να αγοράσω κάποιο από τα παραπάνω. (ήμουν ανάμεσα στο microkorg xl και στο ultranova). Ψάχνοντας τις δυνατότητές τους κατάλαβα ότι δεν προσφέρουν ούτε το 10% των δυνατοτήτων που έχεις πχ με το Reason. Δεν αντιλέγω ότι είναι άλλη αίσθηση το hardware. Μπορείς να πάρεις ένα midi controller με αρκετά knobs και sliders και να δουλεύεις τα softsynths σαν να είναι hardware synth.ό,τι και να πάρεις απο αυτά τα synths, θα σου αρέσει... η αίσθηση και η εικόνα ενός hardware synth στο studio σου, απλά αρκεί.
Λάθος παράδειγμα έπιασες...ξαναπροσπάθησε ή κάνε ένα searchnektarios είπε:Aς μας απαντήσει πρώτος ο korgious. ;D
Korgious είπε:Προσωπικά το ultranova είναι η δική μου πρόταση.
Aν η αγορά ενός μουσικού οργάνου είναι πεταμένα λεφτά - πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κάποιον πρωτάρη - τότε να γίνουμε χορεύτριες και να αγοράζουμε γόβες στιλέτΑ.Korgious είπε:Πεταμένα λεφτά.
Πάρε vst. Στο έγραψα από την αρχή.
Θα χαρείς και θα έχεις και λεφτά.
Φιλική συμβουλή.
Electronica θέλει να παιζει και να γραφει.+! για την παραθεση του Manosx.manosx είπε:Πάντως γεγονός είναι πως αν ο ΟΡ δεν έχει ήδη κάποιο PC με όλα τα... συμπράγκαλα, δουλειά ΜΟΝΟ με κάποιο από αυτά τα synth ΔΕΝ θα κάνει.
Αν θέλει να δουλέψει αποκλειστικά με hardware, χρειάζεται κάτι καλύτερο.
Και φυσικά το να δώσει λεφτά για κάποιο hardware synth θα έχει νόημα αφού πρώτα έχει κάνει τις βασικές αγορές του στυλ monitors κ.λ.π.![]()
Ειδικά για έναν πρωτάρη που όλα είναι αρχη,είναι καλύτερα να ξεκινησει ετσι,παρα να αρχιζει να πληρωνει hardware synths για να βρει τους ηχους..να πουλαει μετα οτι δεν του κανει..κ.ο.κ.Αν ο χορος ειναι η αδυναμια σου,και ξυπολυτος μπορεις.Δεν χρειαζεται να παρεις και 12 ποντους!Aν η αγορά ενός μουσικού οργάνου είναι πεταμένα λεφτά - πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κάποιον πρωτάρη - τότε να γίνουμε χορεύτριες και να αγοράζουμε γόβες στιλέτΑ.
Γιατί τα softsynths ΔΕΝ είναι μουσικά όργανα? και έχω δεί ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ να τα χειρίζονται που δύσκολα θα τους έλεγες χορεύτριες...nektarios είπε:Aν η αγορά ενός μουσικού οργάνου είναι πεταμένα λεφτά - πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κάποιον πρωτάρη - τότε να γίνουμε χορεύτριες και να αγοράζουμε γόβες στιλέτΑ.
nektarios είπε:Aν η αγορά ενός μουσικού οργάνου είναι πεταμένα λεφτά - πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κάποιον πρωτάρη - τότε να γίνουμε χορεύτριες και να αγοράζουμε γόβες στιλέτΑ.
Το θέμα το παιζω με 2.2 αποδοση για 20 σελίδες.marathon είπε:Γιατί τα softsynths ΔΕΝ είναι μουσικά όργανα? και έχω δεί ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ να τα χειρίζονται που δύσκολα θα τους έλεγες χορεύτριες...