Αυτό που θέλω να πω αστειευόμενος, είναι ότι και ο καταναλωτής-πελάτης έχει ευθύνες. Πρέπει να έχει την ωριμότητα και την ευθύνη των επιλογών του. Παλιά ο σοφός λαός έλεγε ''μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδεν λάθος αναγνωρίζεται''.
Επίσης πολλοί εκμεταλλεύονται αυτή την πολιτική για να δοκιμάζουν προϊόντα τζάμπα ή για να το παίζουν ινφλουένσερς στο γιουτιούμπ και μόλις κάνουν το βίντεο στέλνουν το όργανο πίσω στον Θωμά (ο ψεύτικος και σκοτεινός κόσμος των influencers)...
Μεγειές! Μην ανησυχείς, η κιθάρα τα σπάει. Και δεν θα έχει ούτε neck dive ούτε τίποτα. Συγχαρητήρια for your purchase. Only a Gibson is good enough
'61 specs γιατί? Θέλεις να παίξεις μπουμερομουσική στυλ Μποναμάσα? Μια χαρά είναι οι μαγνήτες που έχει για hard rock καταστάσεις, και στο λέω εγώ που έχω SG με '61 μαγνήτες (έτσι έβγαινε το 2018) και θα προτιμούσα της δικιάς σου
Τους ρώτησες (αν ξέρουν με τι θήκη θα έρθει), μονο αυτο θα με απασχολούσε , όχι ότι δεν είναι τέλεια η μαυρη , αλλά η brown soft case...αυτό το ταμπά της ...θέλω να το φάω....
Θα φανει.Δεν τους ρώτησα, αλλά παντού στο internet βλέπω την μαύρη, οπότε... Φαίνεται τέλεια.
Thanks!
Κυριότερα ήθελα να δοκιμάσω τους λαιμούς και των δύο, αν και γενικά είμαι ευπροσάρμοστος σε διαστάσεις: έχω και πολύ παχύ στην LP Studio, έχω και λεπτούς στις δύο Ibanez. Πιο πολύ ήθελα να τσεκάρω τάστα, δεν έχω ιδέα αν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους.
Στο pıckguard, προτιμώ το μικρότερο της ΄61 ξεκάθαρα, αλλά δεν με χαλάει το μεγάλο της Standard.
Γέφυρα: προτιμώ την ABR της '61, από την μεγαλύτερη tuneomatic της Standard, αλλά περισσότερο και από τις δύο, προτιμώ την Faber locking ABR (μαζί με locking tailpiece) που έχω βάλει στην Les Paul. Το ίδιο σετ θα μπει στο μέλλον και στην SG, είναι μεγάλη μαγκιά το locking.
Καταλήγοντας στους μαγνήτες, αυτοί που έχω στην LP είναι κοντά στους '61 (είναι βασικά over-wound PAFs, σκέψου Billy Gibbons ξέρω 'γω) οπότε ήθελα τους πιο rock που έχει η Standard, το οποίο τελικά ήταν και αυτό που έγειρε την ζυγαριά υπέρ της Standard.
Πόσα ποτήρια κρασί είχες πιει δηλαδή? Θα ψωνίζω κι εγώ έτσι από δω και πέραο,τι πήρα τύφλα από τον Νάκα ήταν εγγύηση.