C
cyclops
Guest
Το user interface του Fantom-G συνηθίζεται αρκετά γρήγορα, ιδίως αν είχες κάποιο από τα προηγούμενα Fantom (S, X). Το Fantom-G το έχω από τον Αύγουστο και είναι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Η οθόνη είναι πραγματικά καταπληκτική. Αφού πριν από λίγο καιρό πήγα στο Στόλλα να ακούσω το V-Synth GT και η οθόνη του, αν και έγχρωμη και αφής, με ξένισε λόγω του ότι έχω συνηθίσει την τεράστια 8.5" υψηλής ανάλυσης WVGA οθόνη του Fantom-G. Και φυσικά, πέρα από την οθόνη, έχει καταπληκτικό ήχο και πολλές δυνατότητες. Απλά τώρα στην αρχή θέλει ορισμένες διορθώσεις το λειτουργικό του σύστημα, καθώς λείπουν ορισμένα πράγματα από το sequencer του και ίσως στο τμήμα εφέ. Πολλά από αυτά θα διορθωθούν στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού.MOTIFNICK είπε:παρολλα αυτα το fantom g ειναι κρυφη μου επιθυμια που θα την εκπληρωσω αφου παρω πρωτα αυτο που πραγματικα μου ταιριαζει(motif xs)το fantom ειναι κατι που θα ηθελα να εγληματιστω παρα πολυ και πιο πολυ για το περιβαλων που δουλευεις(οθονη-mouse-128midi track κτλ)σε ευχαριστω cyclops
Πολλά υποσχόμενες θέλω να πιστεύω ότι θα αποδειχθούν οι επόμενες επεκτάσεις ARX, καθώς πολλοί αναμένουν εναλλακτικές μεθόδους σύνθεσης, όπως variphrase, virtual analog, virtual acoustic κλπ. Ίδωμεν.
Παρόλα αυτά θα θεωρούσα όντως καλύτερη επιλογή για σένα το Motif-XS, λόγω της εξοικείωσης που έχεις με το προηγούμενο μοντέλο. Θα μπορέσεις να δουλέψεις αμέσως και να παράγεις αποτελέσματα ξεκινώντας με τους ήδη υπάρχοντες ήχους σου από το Motif-ES.
Οπότε μάλλον αυτό θα έλεγα να κάνεις, να κινηθείς προς το Motif-XS.