- Πόντοι
- 6
Γειά σας συνάδελφοι.
Έχω σκοπό μετά το Πάσχα να αγοράσω synth (επιτέλους).
Διάβασα όσα περισσότερα posts μπορούσα στο forum, αλλά συνεχίζω να είμαι μπερδεμένος.
Με λίγα λόγια...
Παίζω επαγγελματικά λαϊκή μουσική και επειδή έλλειπα πολλά χρόνια απο το χώρο, έχω μείνει πίσω.
Έχω ακούσει το Korg triton studio και το έχω λατρέψει, αλλά δεν εχω άποψη για τό m3.
Αναρωτιέμαι...
- Να αγοράσω m3 ή triton;
- Αν επιλέξω το δεύτερο, τότε studio ή extreme;
Σημειώσεις:
Δεν έχω καμμία διάθεση να "μιμούμαι" με το όργανο μου πραγματικά όργανα όπως κλαρίνα, βιολιά κλπ.
Μου αρέσει το synth να ειναι ... synth και πιστεύω ότι υπάρχουν καταπληκτικοί ήχοι πάνω σε αυτό.
Αν πάρω triton, θεωρώ ότι η moss είναι δεδομένη.
Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσω να βρώ το m3 με πολύ καλη έκπτωση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μπορώ να δώσω λεπτομέριες σχετικά με τις απορίες μου.
Υ.Γ.: Μπορεί κάποιος χριστιανός να μου πει με δυο λόγια τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε studio - extreme;
???
Έχω σκοπό μετά το Πάσχα να αγοράσω synth (επιτέλους).
Διάβασα όσα περισσότερα posts μπορούσα στο forum, αλλά συνεχίζω να είμαι μπερδεμένος.
Με λίγα λόγια...
Παίζω επαγγελματικά λαϊκή μουσική και επειδή έλλειπα πολλά χρόνια απο το χώρο, έχω μείνει πίσω.
Έχω ακούσει το Korg triton studio και το έχω λατρέψει, αλλά δεν εχω άποψη για τό m3.
Αναρωτιέμαι...
- Να αγοράσω m3 ή triton;
- Αν επιλέξω το δεύτερο, τότε studio ή extreme;
Σημειώσεις:
Δεν έχω καμμία διάθεση να "μιμούμαι" με το όργανο μου πραγματικά όργανα όπως κλαρίνα, βιολιά κλπ.
Μου αρέσει το synth να ειναι ... synth και πιστεύω ότι υπάρχουν καταπληκτικοί ήχοι πάνω σε αυτό.
Αν πάρω triton, θεωρώ ότι η moss είναι δεδομένη.
Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσω να βρώ το m3 με πολύ καλη έκπτωση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μπορώ να δώσω λεπτομέριες σχετικά με τις απορίες μου.
Υ.Γ.: Μπορεί κάποιος χριστιανός να μου πει με δυο λόγια τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε studio - extreme;
???
Τελευταία επεξεργασία από moderator: