nikosgiannoulis είπε:
Και βεβαια ειμαστε αδειοι χωρις μπασο......δεν μπορουμε να βρουμε εδω κοντα.Γι αυτο το λογο χρησιμοποιω πολυ pads.Για να γεμιζουμε λιγο.
Και αν καταλαβα καλα μου λες πως μπορω να χωρισω το κλαβιε στα δυο;
Δηλαδη να διαλεξω δυο οποιαδηποτε οργανα και να τα τοποθετησω σε οσες οκταβες θελω το καθενα ωστε να παιζω και με τα δυο ταυτοχρονα; Μπορω να αποθηκευσω αυτες τις ρυθμισεις για να τις εχω παντα; Επειδη σε κουρασα μη μου πεις τον τροπο.Πες μου μονο εαν αυτο ειναι εφικτο και αρχιζω αμεσως το ψαξιμο.Δεν εχω λογια να σας πω ευχαριστω.Η ψυχολογια μου ειναι στα κατω της επειδη δε μπορω να αγορασω δευτερο οργανο και αυτο ισως αλλαξει την κατασταση.
Ναι. Μεχρι 8 μέρη μπορείς να χωρίσεις σε combinaton mode και μεχρι 16 μερη σε sequencer mode.
Ολα οσα ρωτάς μπορουν να γίνουν ακαδημαϊκά.
Ειναι ενα πανίσχυρο όργανο και μάλιστα με πολυ ευχρηστο και λογικο μενου παρόλη τη μικρη οθονη του. Αμα το δουλεψεις λιγο και καταλαβεις τη λογικη για καποια πραγματα θα σου φαινεται παιχνιδι σε λιγοτερο απο βδομαδα.
Ξεκινα να διαβαζεις το basic guide απο σελιδα 52 που λεει πως να οργανωνεις και να χωριζεις σε split και layer τους ηχους.
https://www.karma-lab.com/Files/KARMA_E/KARMA_BasicGuide_E3.pdf
Απο κάτω, σελιδα 245 λεει οτι χρειαζεται να ξερεις για το πως να συνδεσεις εξωτερικο midi keyboard για δευτερο clavie και πως να κανεις τις δρομολογήσεις αντι να φτιαχνεις splits με ενα κλαβιε π.χ.
http://i.korg.com/uploads/Support/KARMA_PG_633662329852000000.pdf
είναι όλα εκει, τα άπαντα.
Τωρα αμα εχεις προβλημα με τη γλωσσα, δυστυχως δεν υπάρχει μεταφρασμενο απο οτι θυμαμαι τοτε, ουτε τώρα νομιζω οτι εχει αλλάξει κατι, αλλα και να εχει αλλάξει για νεα οργανα *edit της συγκεκριμένης εταιρείας και της εν ελλάδι αντιπροσωπείας της, αυτα τα οργανα ειναι παλιά............. άξια αλλα παλιά.
Για να σου δειξει καποιος πανω στο οργανο μπορείς να βαλεις μια αγγελία στο noiz στο αντίστοιχο section των αγγελιών. Ζήτηση.
Για να σε βοηθησει καποιος απο εδω πρεπει να εχει τουλαχιστο το ιδιο οργανο μπροστα του για να σε κατευθυνει στα μενού.
Αυτα απο εμένα. Καλη δύναμη και καλα παιξίματα.