Korg AX3000G

BARoN

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη πεταλιερα και δεν εχω ευκαιρια να την ακουσω εδω στο Αργος..θα ηθελα αν μπορειτε οσοι την εχετε / εχετε ακουσει να postαρετε εντυπώσεις!Thx !

Εγώ την είχα παλιότερα και είναι άξια πεταλιέρα για την τιμή της. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να βγάλεις καλό ήχο τόσο για να στείλεις σε ενισχυτή αλλά και σε PA ή για direct ηχογράφιση. Εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο με ενισχυτή ο ήχος της. Α και είναι και πολύ εύκολη στη χρήση οπότε δεν θα έχεις δυσκολία να τη μάθεις!

Αν τη χρειάζεσαι περισσότερο για ηχογράφιση στο pc κατ' ευθείαν στην κάρτα ήχου ή τέτοια φάση γενικότερα χωρίς ενισχυτή θα σου πρότεινα κάποια line 6 που είναι πιο μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Δες πχ το floor pod plus που είναι και στην ίδια τιμή με την korg ή δες και το απλό floor pod αν σου κάνει που είναι και πιο φτηνό  ;)

..οχι την χρειαζομαι σαν πολυεφφέ..ειδικα για practice ,προβες..και κανα Live!

Δηλωση βομβα απο εμενα που θα προκαλεσει ποικιλα σχολια (:P):η Κorg AX3000G ειναι ακριβως ιδια με την Vox Tonelab LE (εξαλλου οπως ολοι ξερουμε η Vox ανηκει στην Korg απο το 1992) και ας λενε οτι θελουν ολοι για τη λαμπα της τελευταιας (λετ δε γουορ μπιγκιν ;D).Επειδη την εχω δοκιμασει αρκετα πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ ποιοτικη και ευκολορυθμιστη πεταλιερα και με πολυ ωραιο ηχο,αξιζει τα λεφτα της 100%  ;)

metalmike είπε:
Δηλωση βομβα απο εμενα που θα προκαλεσει ποικιλα σχολια (:P):η Κorg AX3000G ειναι ακριβως ιδια με την Vox Tonelab LE (εξαλλου οπως ολοι ξερουμε η Vox ανηκει στην Korg απο το 1992) και ας λενε οτι θελουν ολοι για τη λαμπα της τελευταιας (λετ δε γουορ μπιγκιν ;D).
Συμφωνώ κι εγώ! Την έχω παρατηρήσει την ομοιότητα, (εγώ είχα την korg και ο φίλος μου την tonelab  :P) φαίνεται εξ' άλλου και μόνο αν κοιτάξεις τα κουμπιά και τις επιλογές που έχουν πάνω!  :P

Επειδη την εχω δοκιμασει αρκετα πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ ποιοτικη και ευκολορυθμιστη πεταλιερα και με πολυ ωραιο ηχο,αξιζει τα λεφτα της 100%  ;)
+1  ;) Άντε τι περιμένεις με τόσα καλα λόγια?  :P

Ναι αλλα εγω παιζω Metal και η Tonelab LE ακουσα πως δεν ειναι για metal..Οποτε αφου μοιαζουν ουτε η korg ειναι για μεταλ..σωστα?

Κάνει μια χαρά για μέταλ κι εγώ μέταλ παίζω, είχε απ ότι θυμάμαι κάτι us high gain amps κλπ που έβγαζαν υπερ αρκετό gain. Εξαρτάται βέβαια και από την κιθάρα σου...

BARoN είπε:
Ναι αλλα εγω παιζω Metal και η Tonelab LE ακουσα πως δεν ειναι για metal..Οποτε αφου μοιαζουν ουτε η korg ειναι για μεταλ..σωστα?
Kαλα αυτα του στυλ "η Τonelab δεν κανει για metal" κτλ δεν υπαρχουν...γιατι εχει επικρατησει η αποψη τωρα στο forum οτι η Tonelab δεν κανει για metal και το λενε ολοι σαν ποιηματακι δεν ξερω...ο κολλητος μου που εχει τη συγκεκριμενη Korg (γι'αυτο κιολας την εχω δοκιμασει αρκετα) κι αυτος metal παιζει και δεν εχει κανενα προβλημα οπως κι εγω δεν ειχα οταν τη δοκιμασα,μια χαρα γκαζαρια ειναι μη φοβασαι τιποτε ;)

Σε σχεση με αλλες διασημες και μεγαλες πεταλιερες πως θα την χαρακτηρίζατε?Π.χ. Pod Live η Boss GT-8 , η και Tonelab.

Όπως σου είπα και πριν αν προσανατολίζεσαι σε ηχογραφήσεις και δουλειά με pc καλύτερα να πας σε pod που έχει καλύτερες εξομοιώσεις ενισχυτών, αλλά για τη χρήση που τη θες είναι μια χαρά η korg και η tonelab, αλλά πιστεύω με την korg είσαι οκ ειδικά αν δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω χρήματα. Με boss δεν έχω εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σου πω...

BARoN είπε:
Σε σχεση με αλλες διασημες και μεγαλες πεταλιερες πως θα την χαρακτηρίζατε?Π.χ. Pod Live η Boss GT-8 , η και Tonelab.
Η Κοrg ειναι ακριβως ιδια με την Tonelab.Επειδη εγω ειχα και την GT-8 πρεπει να σου πω πως η Κοrg στα αυτια μου εβγαζε σημαντικα λιγοτερο ψηφιακο ηχο απο την 1η (και φτιαχνεις καλο ηχο με τη μιση προσπαθεια απ'οτι στη GT-8 που λιωνεις για να βγαλεις κατι καλο).Για Pod Live δε μπορω να σου πω γιατι δεν εχω δοκιμασει αν και ολοι λενε οτι ειναι πολη καλη για direct ηχογραφηση οπως ειπε και ο φιλος απο πανω :) Τσακισου παρ'την λοιπον και ασε τα posts,χαχαχαχαχα  :P

Ειναι πολυ καλο μηχανημα και αν χρησιμοποιεις και αρκετα εφε θα σε βολεψει, μιας και τα εφε της ειναι ιδιεταιρα ποιοτικα.

λίγο off-topic: -όσοι έχετε δοκιμάσει και τις δύο-τι γνώμη έχετε για σύγκριση της Korg AΧ3000G με την Boss ME-50, που είναι σε περίπου ίδια κατηγορία τιμής?

Α και κατι αλλο..επειδη με ενδιαφερουν πολυ τα distortion και το wah..ειναι καλα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back