• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

κομμάτι επηρεασμένο εχχμ απο Scorpions : big city nachten !

ο μόνος βαρώνος που γνωρίζω είναι αυτός

91xVFYx9JrL._SS500_.jpg

Το αγαπημενο μου,νομιζω,κομματι απο τους κατοπινους Σκορπιονς μαζι με το Zoo(εξαιρω το Lovedrive που ειναι γενικα καλος δισκος-βγαλε εξω τις μπαλαντες του,με κανουν να βαριεμαι και το ανοητο εξώφυλλό του).

Ειναι ωραιο το παιξιμο παρα τις αρρυθμιες του και μπραβο ρε Αχιλλεα.

Βαρα του!

• Like
Reactions: rgxinap
Το αγαπημενο μου,νομιζω,κομματι απο τους κατοπινους Σκορπιονς μαζι με το Zoo(εξαιρω το Lovedrive που ειναι γενικα καλος δισκος-βγαλε εξω τις μπαλαντες του,με κανουν να βαριεμαι και το ανοητο εξώφυλλό του).

Βαρα του!

Εισαι εκτος θεματος ?

Βαρα του!

ευχαριστώ, Γιώργο, νομίζω οτι ΑΝ εσύ πάρεις το κομμάτι και το κάνεις edit (φαντάζομαι σε 5 λεπτάκια θα έχεις καθαρίσει), τότε ΙΣΩΣ καταλάβω που είναι το ρημάδι το λάθος! Διαφορετικά το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που οτιδήποτε διαφορετικό θα μου ακουγόταν κάπως. Ειναι ψυχολογικό το θέμα!

Το ίδιο σχόλιο έλαβα (για το 1ο λεπτο) και στο ανάδελφο φόρουμ.

υπόψην το backing track (drumms, bass, φωνη) τα βρήκα απο youtube, και διαφέρουν κατα πολύ απο το οριτζιναλ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα