Οχι φιλε μου δεν τους γνωριζω προσωπικα.BigAlejandro είπε:μια ερωτηση θελω να κανω πανω σε αυτο, γιατι κατι δεν καταλαβα!
εννοεις πως τους γνωριζεις προσωπικα?
η πως ξερεις τι κοπος χρειαζεται για να φτασει καποιος εκει?
αυτά μπορεί να ισχύουν στις χορωδίες που έχεις συμμετάσχει εσύTSotir είπε:Ειναι ανθρωποι διαφορετικης μουσικης παιδειας απο τη μουσικη παιδεια που εχουμε εμεις τα κ@λοπαιδα που πηραμε μια κιθαρα, ανοιξαμε τερμα εναν λαμπατο να παρουμε ολη την "ποιοτητα" του, και τα μαθαμε ολα.
Άντε βρε το βλέπω αυτό θα έκανα τώρα απαπαBigAlejandro είπε:σορυ για το οφτοπικ, αλλα μηπως πρεπει να φυγει το θεμα απο την παιδικη χαρα?
Και, παρεμπιπτόντως, δε νομίζω ότι γνωρίζουμε ο ένας τη μουσική παιδεία του άλλου. For all you know εγώ μπορεί να είμαι ο von Karajan (και αντίστροφα).TSotir είπε:Ειναι ανθρωποι διαφορετικης μουσικης παιδειας απο τη μουσικη παιδεια που εχουμε εμεις τα κ@λοπαιδα που πηραμε μια κιθαρα, ανοιξαμε τερμα εναν λαμπατο να παρουμε ολη την "ποιοτητα" του, και τα μαθαμε ολα.
Για και να μην νομισει και κανενας οτι ειμαι και κανενας σοβαροτατος χορωδος και ετσι... να πω οτι παιζω στη φιλαρμονικη της Πρεβεζας κλαρινο και σαξοφωνο, και εχω συνεργαστει πολλες φορες σαν μουσικος σε συναυλιες που η περιφημη χορωδια της Πρεβεζας (θα γνωριζετε τη συνεργασια της με το Γιαννη Μαρκοπουλο και τη διεθνη καριερα της) ηθελε συνοδια οργανων.αυτά μπορεί να ισχύουν στις χορωδίες που έχεις συμμετάσχει εσύ
+ 1000harilatron είπε:(@Brougos, ακόμα δεν εξήγησες το σκεπτικό με το οποίο άνοιξες το θέμα. )
πολύ γλαφυρή περιγραφήBitCollector είπε:Από κει πέρα, το σκηνικό μου θυμίζει συναυλία επαρχιακού συλλόγου δημοδιδασκάλων, τραπεζικών ή δημοτικών υπαλλήλων, ένα παρακμιακό κλίμα. Μου βγάζει μια μελαγχολία που με γυρίζει στην επαρχία των 70's και των 80's, με τις μίζερες "κοινωνικές εκδηλώσεις" το απόγευμα μιας γκρίζας Κυριακής.