Μόνο αυτό? Ανοίγεις τον ενισχυτή και απλά δεν παίζει?killboy010 είπε:Στο τέρμα η ένταση ίσα που ακούγεται.
Θα συμφωνήσω, πάρε καινούργιες λυχνίες, ο Koch είναι ultra hot biased οπότε οι τελικές μπορεί να τα παίξανε. Τι τελικές έχει ο ενισχυτής σου?Παρε ενα ζευγαρι και δοκιμασε - ακομα και αν δεν ειναι αυτο το προβλημα, θα σου μεινουν για μελλοντικη χρηση, δε χαλανε.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Η ένταση έχει πέσει στο ένα εικοστό της κανονικής και ο ήχος είναι τραγικά παραμορφωμένος (στο καθαρό πάντα κανάλι). Δεν γνωρίζω τι λυχνίες φοράει δεν τις έχω αλλάξει ποτέ είναι οι εργοστασιακές.myster_maze είπε:Μόνο αυτό? Ανοίγεις τον ενισχυτή και απλά δεν παίζει?
Θα συμφωνήσω, πάρε καινούργιες λυχνίες, ο Koch είναι ultra hot biased οπότε οι τελικές μπορεί να τα παίξανε. Τι τελικές έχει ο ενισχυτής σου?
Ωστόσο, όταν καίγεται τροφοδοτικό δεν ακούγεται τίποτα! Κάτι άλλο θα έπαθε την πρώτη φορά.
Στο βρώμικο η ένταση είναι ok?killboy010 είπε:...είναι τραγικά παραμορφωμένος (στο καθαρό πάντα κανάλι).
Γενικο ειναι το προβλημα σε ολα τα καναλια. Πρεπει να αλλαξω ολες τις λαμπες η της προενυσχησης μονο; επισης θα με βοηθουμε κανα link με τις συγκεκριμενες λαμπες που αναφερεις.λες να βαλω αυτες η καποιες αλλες θα μου δωσουν καλυτερο ηχο;myster_maze είπε:Μια δοκιμή δεν θα είναι άσχημα! Και όπως λέει και ο odis13, θα σου μείνουν για μελλοντική χρήση, αν τελικά δεν είναι η αιτία. Αν και από τη στιγμή που έχεις ακόμη τις εργοστασιακές καλό θα είναι να τις αλλάξεις ούτως ή άλλως.
Λυχνίες φοράει 3x 12AX7 & 2x EL84, με ένα σετάκι J/J θα είσαι μια χαρά, ταιριάζουν και οι συγκεκριμένες στον Koch.
Στο βρώμικο η ένταση είναι ok?
Χρειαζεται biasing στην αλλαγη?myster_maze είπε:Οι Koch τις "ψήνουν" τις τελικές οπότε ξεκίνα με ένα καινούργιο ζευγάρι και το βλέπεις.
ok σε ευχαριστω πολυmyster_maze είπε:Βάλε JJ EL84 που είναι σκυλιά ώστε να την παλέψουν λίγο παραπάνω. 8)
Ο ενισχυτής σου είναι και cathode biased οπότε οι ανοχές είναι μεγαλύτερες. Αν ήταν όμως δικός μου θα το χαμήλωνα με κάποιο τρόπο το bias ώστε να βρίσκεται σε πιο νορμάλ σημείο.
Λοιπον αλλαξα τις τελικες με ενα ματσαρισμενο σετ jj αλλα τα ιδια δεν αλλαξε τπτ!Ειδικα στο gain καναλι γινεται χαμος απο θορυβο σε ολες τις μπριζες!noe13 είπε:ok σε ευχαριστω πολυ
άλλη μία φορά...και καίγεσαι ;D ;DAntonis_Liak είπε:
Antonis_Liak είπε: