Koch Studiotone combo - Line6 M13, βόμβος...

Panagiotisrx7

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο έχω τον Koch Studiotone combo και την Line6 M13. Παρατήρησα σήμερα πως όταν έχω σε λειτουργεία την M13, ακόμα και bypass να είναι όλα, κάνει ένα σταθερό βόμβο που απλά εξαφανίζεται όταν την κλείνω και παίζω μόνο με τον ενισχυτή. Τι μπορεί να φταίει; Έχετε κάτι παρόμοιο αντιμετωπίσει και εσείς;

Έχει δύο λειτουργίες για bypass...το dsp bypass και το true bypass.

Για δοκίμασε να αλλάξεις από το ένα στο άλλο  :)

Θα δοκιμάσω το βράδυ και θα ποστάρω.

Ηχητικά έχει διαφορά το dsp με το true bypass;

Παναγή, απομάκρυνε το τροφοδοτικό της Μ13 από την ίδια και το τροφοδοτικό του ενισχυτή σου.

Αν αυτό δεν δουλέψει, κοιτάμε για ground loop.

The Genius Loci είπε:
Παναγή, απομάκρυνε το τροφοδοτικό της Μ13 από την ίδια και το τροφοδοτικό του ενισχυτή σου.

Αν αυτό δεν δουλέψει, κοιτάμε για ground loop.
+1

Παναγιώτη, ηχητική διαφορά εγώ τουλάχιστον δεν είχα καταλάβει...Μη σου πω ότι το dsp μου ακουγόταν...καλύτερα από το true.

(έχω προσπαθήσει να σκανάρω τη μαμημένη την απόδειξη και δεν βγαίνει καθαρή με τίποτα. θα ξαναπροσπαθήσω σε φωτοτυπάδικο αυτή τη φορά και αν δεν πάλι, θα σου τη στείλω ταχυδρομικώς)

pascal είπε:
Παναγιώτη, ηχητική διαφορά εγώ τουλάχιστον δεν είχα καταλάβει...Μη σου πω ότι το dsp μου ακουγόταν...καλύτερα από το true.
Ψιλουπάρχει, αλλά μόνο αν είσαι ψυχασθενής και ακούς το θρόισμα των δευτερευόντων πηνίων.  8)

pascal είπε:
(έχω προσπαθήσει να σκανάρω τη μαμημένη την απόδειξη και δεν βγαίνει καθαρή με τίποτα. θα ξαναπροσπαθήσω σε φωτοτυπάδικο αυτή τη φορά και αν δεν πάλι, θα σου τη στείλω ταχυδρομικώς)[/size]
Έλα ρε George, δεν θυμόμουν πως είσαι ο “Pascal”.

Πέρνα τη στη δήλωση σου και στείλ’την όταν ευκαιρήσεις.

Θα ξεκινήσω δίνοντας ρεύμα από διαφορετική πρίζα για να δω αν διορθώνεται και έπειτα θα κοιτάξω την επιλογή του bypass.

Thanks guys

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back