κιθαριστικο τηλεπαιχνιδι στην ιαπωνια

Και μαμω τα παιχνιδια, συνηθιζαμε να το κανουμε μεταξυ μας παλια αμα μαζευομασταν 2-3 φιλοι. Δυσκολια μου δημιουργουσε ο Νικος ο Εφεντακης που ειναι κι αυτος juke box κι ο Περλεπες οταν αρχιζαμε τα Deep PurploRainbow. Ωραιες εποχες

Το βρήκα λίγο καραγκιοζιλίκι... :P

Δε θα με χάλαγε να το παίξω με την παρέα μου, αλλά όχι να βγαίνω στην τηλεόραση, και να προσπαθώ να δείξω πόσο γρήγορα αλωνίζω την ταστιέρα, ή πόσο Αojiru χωράει το στομάχι μου! ::)

Βέβαια, έχουμε ξαναπεί ότι σε ορισμένες άλλες κουλτούρες, μπορεί αυτό που σε εμάς φαντάζει γελοίο, να είναι πραγματικά πετυχημένο καλαμπούρι, οπότε πάω πάσο...

Το παιχνιδι δηλαδη ειναι να λεει ενας γκρουπ, ο αλλος κιθαριστα και ο αλλος να παιζει ριφ του, ή κατι τετοιο?

Το να παίζεις σ αυτό το παιχνίδι με αντιπάλους τον gilbert και τον friedman,είναι σαν να κάνεις διαγωνισμό στα πέναλτι με τον Kaka και τον Henry... ;D ;D ;D

Που πας βρε καραμήτρο...? ;D ;D ;D

DaveMurrayJr είπε:
Το παιχνιδι δηλαδη ειναι να λεει ενας γκρουπ, ο αλλος κιθαριστα και ο αλλος να παιζει ριφ του, ή κατι τετοιο?
Βασικά, παίζουν οι δυο τους, και ο εκάστοτε καλεσμένος πίνει να ξεχάσει... ;D

gmoll είπε:
Εσένα ποιός σου φαίνεται οτι είναι? ::) :D
Sorry φιλος εχεις δικιο. Αλλιως τον ειχα συνηθησει στο λουκ αλλα μολις ειδα τον "κουλο" τροπο που κραταει την πενα δεν χωρει αμφιβολια. Μονο αυτος μπορει να παιζει ετσι

πως θυμουνται τους κιθαριστες απο ολλα τα συγκροτηματα ????

Παίδες αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι του Marty friedman στην Ιαπωνία. Έχουν περάσει τρομεροί κιθαρίστες κατά καιρούς. Ψάξτε για rock fujiyama και θα καταλάβετε

munchkin είπε:
πως θυμουνται τους κιθαριστες απο ολλα τα συγκροτηματα ????
Αυτο ειναι το δυσκολο ή που χωρις να περασει δευτερολεπτο ξεκινανε και παιζουν κατι απο την μπαντα;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back