Κιθάρες και ενισχυτές on the G.A.S. list...

X-minor είπε:
Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν, είναι (και θα είναι, με τις τιμές που πάνε :'( ) τα Ric.

rickenbacker-4003.jpg
Τα είχα και εγώ απωθημένο, μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να το ικανοποιήσω και ξεκίνησα το... "φλερτ" μαζί τους.

Εκεί χάλασε ο γάμος: Πολλά τα κιλά, δύσκολο όργανο να το βάλεις επάνω σου, πολλές γωνίες στο σώμα, μπράτσο όχι του γούστου μου, με έμπλεκε το horse shoe... δράμα η κατάσταση.  ;D

Θέλουν αρετή και τόλμη τα Rick  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τα είχα και εγώ απωθημένο, μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να το ικανοποιήσω και ξεκίνησα το... "φλερτ" μαζί τους.

Εκεί χάλασε ο γάμος: Πολλά τα κιλά, δύσκολο όργανο να το βάλεις επάνω σου, πολλές γωνίες στο σώμα, μπράτσο όχι του γούστου μου, με έμπλεκε το horse shoe... δράμα η κατάσταση.  ;D

ναι θα ήθελα ένα, για να παίξω μια φορά το Roundabout ή το Siberian Khatru να μου φύγει τ απωθημένο....και μετά να το δώσω πίσω.

Terry RoscoeBeck5 είπε:

Δεν είναι ότι βολικότερο το μπράτσο όντως αλλά δεν με χάλασε κιόλας είναι η αλήθεια. Κατά τ'άλλα δεν είχα κανένα θέμα, θα επιμείνω πως κάποια στιγμή, αν όλα πάνε καλά, ίσως καταφέρω και πάρω μια κινέζικη κόπια τους.  ;D

lpst60tsech1_b.jpg

Πρόκειται για μια ταπεινή Gibson Les Paul studio που μόνο σε φωτό και βίντεο την έχω δει και ακούσει, αλλά αυτό το μαύρο ματ της, οι κρεμ P90', η δίχως φρου φρου και αρώματα εμφανισή της κάτι μου έχει κάνει.....! 

Άρχισα και την βλέπω στον ύπνο μου, την σκέφτομαι πολλές φορές μέσα στην μέρα....και να πω ότι είναι όμορφη ή διαφορετική...; μπααα :P.  Αλλά, για μένα, έχει μια ανεξήγητη κρυφή γοητεία.......Ίσως γερνάω...... :-X       

http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2016/USA/Les-Paul-60s-Tribute.aspx#LPST60TSECH1

cigaret13 είπε:
lpst60tsech1_b.jpg

Πρόκειται για μια ταπεινή Gibson Les Paul studio που μόνο σε φωτό και βίντεο την έχω δει και ακούσει, αλλά αυτό το μαύρο ματ της, οι κρεμ P90', η δίχως φρου φρου και αρώματα εμφανισή της κάτι μου έχει κάνει.....! 

Άρχισα και την βλέπω στον ύπνο μου, την σκέφτομαι πολλές φορές μέσα στην μέρα....και να πω ότι είναι όμορφη ή διαφορετική...; μπααα :P.  Αλλά, για μένα, έχει μια ανεξήγητη κρυφή γοητεία.......Ίσως γερνάω...... :-X       

Επειδή τυχαίνει να την έχω, στην προτείνω.

Είναι μια πολύ ελαφριά , ευκολόπαικτη, όμορφη κιθάρα.

Εξαιρετική τιμη κιόλας, όταν την πήρα το 2011.

Δεν νομίζω να βγαίνει ακόμ,α, αλλά σίγουρα θα τη βρεις used.

LK είπε:
Επειδή τυχαίνει να την έχω, στην προτείνω.

Είναι μια πολύ ελαφριά , ευκολόπαικτη, όμορφη κιθάρα.

Εξαιρετική τιμη κιόλας, όταν την πήρα το 2011.

Δεν νομίζω να βγαίνει ακόμ,α, αλλά σίγουρα θα τη βρεις used.
  Εσύ κάποτε, φανταστικέ νομικέ μας :D..., εάν θυμάμαι καλά πουλούσες τις κιθάρες σου.... ::) ;D

cigaret13 είπε:
  Εσύ κάποτε, φανταστικέ νομικέ μας :D..., εάν θυμάμαι καλά πουλούσες τις κιθάρες σου.... ::) ;D
Την έχω παίξει (την κιθάρα ε ) εγώ και ο Stavros Papadopoulos....και έχει πάρει ΥΠΕΡΑΞΙΑ., Δεν σε συμφέρει να αγοράσεις από εμένα.

Ψάξε b-stock από Θωμά  ;D ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back