warwickplayer είπε:
Και τοτε γιατι ακομη και το μπασο μου εχει θορυβο?Οεο....Μαλλον φταιει και η γειωση του μπασου μου...
Ρε παιδια...να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα.
Βγηκε εδω ενα παιδι, και εξεφρασε ενα προβλημα του, και ζητησε καποια λυση.
Εγω απο τη μερια μου, που ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα βγηκα και του γραφω τι ακριβως εκανα και ελυσα αυτο το προβλημα.
Αυτο που εκανα εγω, δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου και ουτε ζητω επιβραβευση για τις ιδεες μου, αλλα το ειδα και γω σε ενα βιντεο στο you tube, δεν θυμαμε πιο ειναι, εψαξα να το βρω να το παραθεσω και δεν το βρηκα.
Απο τη μερια του τωρα το παιδι εκανε οτι του ειπα και ελυσε το προβλημα του.
Το προβλημα το δικο σου και του φιλου σου κιθαριστα αγαπητε warwickplayer, δεν μπορω εγω να το λυσω. Εσεις ειστε επαγγελματιες και μπορειτε μονοι σας να βρητε τι φταιει. Επρεπε ηδη να το εχετε βρει και να το λυσετε, αναλογα φυσικα και με το μεγεθος του προβληματος. Εχουμε απο απλα ενα μικρο βομβο.....και φτανουμε σε παθολογικες καταστασεις οι οποιες ειναι ανεπιτρεπτες για επαγγελματιες. Εχουμε δηλαδη ασπρο και μαυρο, και αναμεσα 12548569854 αποχρωσεις του γκρι.
Εχω δουλεψει και γω σε απειρα μαγαζια, μαγαζια καλα και μαγαζια της πλακας, παταρια απο κιβωτια απο μπυρες και σανιδες πανω, και οτι βαζει ο νους σας.
Οταν δεν ειχαμε καλη γειωση, βουηζαν οι μικροφωνικες και οι ενισχυτες, αλλα οταν επιανες τις χορδες η τα μικροφωνα, δεν σταματουσε ο βομβος, ηταν συνεχης.
Οταν ομως η κιθαρα σου η το μπασο σου εχει ενα μικρο και ανεπαισθητο βομβο στο σπιτι η στο καλο μαγαζι στον οποιο δεν δινεις σημασια, λογικο ειναι οτι εκει στο χαμουρικο το μαγαζι που δεν υπαρχει γειωση ο θορυβος αυτος φουσκωνει και σε περνει φαλαγγι.
Γειωστε τα οργανα σας γιατι και τα καλυτερα οργανα που δεν εχουν βομβους η μικροφωνισμους (αλλο χαλι αυτο) με την παροδο των χρονων και με το παλιωμα του οργανου οι "αντιστασεις¨του οργανου σε τετοια φαινομενα μειωνονται.