- Πόντοι
- 78
Καλησπέρα στο forum. Θα ηθελα να ρωτήσω οσους εχουν αυτη την πάθηση ποσο τους εχει επηρεασει πανω στην κιθαρα. Εψαξα στο νετ για κατι αναλογο αλλα δεν βρήκα και ειπα να κανουμε ενα θεμα εδω στο αγαπημενο μας forum. Ειμαι 45 παιζω 5 χρόνια περιπου ηλεκτρικη κιθαρα με πολυ ζηλο για να μαθω .Οταν πρωτοεμφανιστηκε πριν 2 μηνες δεν μπορουσα να πιασω ουτε ποτηρι οχι την κιθαρα. To σοκ ηταν μεγάλο πηγα σε ορθοπαιδικο ,παθολογο και μετα ρευματολογο που μονο αυτος με εξετασεις και αγωγή (δυστυχως με στεροειδη ...κορτιζονη δηλαδη) επανηλθα δηλαδη δεν ποναω και παιζω παλι κανονικα με την διαφορα οτι πλεον κανω διαιτα ..διαβητικου ενω δεν ειμαι. Ειναι στην αρχή και ετσι οι αρθρώσεις μου ειναι σε καλη κατασταση. Εμπειρίες αναλογες λοιπον θα εκαναν καλο για να ενημερωθουμε οσοι την εχουμε αλλα και να προφυλαχτουμε χωρις να σταματησουμε να κανουμε αυτο που αγαπαμε πολύ.
Τι είναι η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα εαν και αυτοι που την εχουν ξερουν ...για τους υγιης λοιπον;
Η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα (ΡΑ) είναι μία χρόνια φλεγμονώδης νόσος που προσβάλλει τις αρθρώσεις και άλλα μέρη του σώματος, δυνητικά με σοβαρές συνέπειες για την υγεία και την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και με την κατάλληλη αγωγή, η φλεγμονή μπορεί να καταστρέψει το χόνδρο, το οστό και την άρθρωση και μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωσή της, σημαντική μείωση της κινητικότητας και της λειτουργικότητας του ασθενούς, ακόμη και σε αναπηρία. Μια ασθένεια ύπουλη που δεν γνωρίζει ηλικίες και δεν κάνει διακρίσεις.
Ευχαριστώ!!
Τι είναι η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα εαν και αυτοι που την εχουν ξερουν ...για τους υγιης λοιπον;
Η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα (ΡΑ) είναι μία χρόνια φλεγμονώδης νόσος που προσβάλλει τις αρθρώσεις και άλλα μέρη του σώματος, δυνητικά με σοβαρές συνέπειες για την υγεία και την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και με την κατάλληλη αγωγή, η φλεγμονή μπορεί να καταστρέψει το χόνδρο, το οστό και την άρθρωση και μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωσή της, σημαντική μείωση της κινητικότητας και της λειτουργικότητας του ασθενούς, ακόμη και σε αναπηρία. Μια ασθένεια ύπουλη που δεν γνωρίζει ηλικίες και δεν κάνει διακρίσεις.
Ευχαριστώ!!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: