Κυρίες και κύριοι, η Τραπ.

Αν και έχει καλές διαθέσεις χωρίς βωμολοχίες κ. α. κριντζάρω μέχρι να ρημάξω

Τι συνέβη σε αυτή τη γενιά?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυστυχώς ....

Έχεις ένα (και όχι μόνο ένα) καλό point κατά την γνώμη μου.

Αλλά όπως συνηθίζω να λέω είναι πολύπλοκο το θέμα.

Δεν είναι μονοσήμαντο, δεν είναι μαθηματικά που ένα κι ένα κάνουν δύο.

Πράγμα που νομίζω ότι ασπάζεσαι κι εσύ.

Αλλά όπως συνηθίζω να λέω είναι πολύπλοκο το θέμα.
Είναι και δεν είναι...

Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, είναι ένα άκρως καταθλιπτικό θέμα. 

Γι' αυτό θα το αφήσω με τους λατρεμένους μου Stereo Nova- και με την ελπίδα ότι το μέλλον θα εξαφανίσει τους κλαρινογαμπρούς και θα βγάλει κάποιους νέους Stereo Nova

τους λατρεμένους μου Stereo Nova

Οι οποίοι όμως, δεν έχουν καμία σχέση με το τραπ.

Γιατί τους αναφέρεις εδώ?

Τους αναφέρω ως προπάτορες της ηλεκτρονικής μουσικής και ως φωτεινό παράδειγμα. Προσωπικά τους θεωρώ ως την αφετηρία για όσα ακολούθησαν στον χώρο (θεωρώ την τραπ κομμάτι αυτής της "εξέλιξης") και έχω την τάση να κάνω την αναγωγή προς τα πίσω καταλήγοντας (φυσικά) σε αυτούς. Μπορεί να αυθαιρετώ φυσικά...

ΥΓ: Άσχετο... Δεν πρόλαβε να πέσει το στραγάλι στη σφυρίχτρα και ντριν το τηλέφωνο. Ο φίλος μου ο Θανάσης... Αεκτζής. Καταλαβαίνεις τη συνέχεια ?

θεωρώ την τραπ κομμάτι αυτής της "εξέλιξης"

Εδώ διαφωνώ.

Ξέρεις γιατί?

Γιατί με αυτή την λογική των αναγωγών, και η trap και τα σκυλάδικα και όλα, είναι εξέλιξη της κλασσικής, των παραδοσιακών μουσικών, και των blues.

Μουσικά ίσως ισχύει, αλλά δεν νομίζω ότι το μουσικό μέρος είναι αυτό που μας απασχολεί περισσότερο εδώ.

Μάλλον αυτό που μας απασχολεί εδώ είναι η κουλτούρα τους είδους.

Μάλλον αυτό που μας απασχολεί εδώ είναι η κουλτούρα τους είδους.
Και ας μείνουμε εδώ, για να μη χαθούμε.

Η κουλτούρα του είδους... Κουλτούρα: Καλλιέργεια, παιδεία, πολιτισμός, πνεύμα...

Ανύπαρκτα συστατικά για το είδος, οπότε θεωρώ ότι η πρόταση είναι αντιφατική.

Ίσως μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση θα ήταν, η έλλειψη κουλτούρας στο είδος.   

Εναλλακτικά, η υποκουλτούρα του είδους.

Και ας μείνουμε εδώ, για να μη χαθούμε.

Η κουλτούρα του είδους... Κουλτούρα: Καλλιέργεια, παιδεία, πολιτισμός, πνεύμα...

Ανύπαρκτα συστατικά για το είδος, οπότε θεωρώ ότι η πρόταση είναι αντιφατική.

Ίσως μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση θα ήταν, η έλλειψη κουλτούρας στο είδος.   

Ώπα παρεξηγήθηκα και δικαίως.

Η λέξη κουλτούρα έχει κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές σημασίες, και από ανθρωπολόγους και από κοινωνιολόγους.

Αυτό που λες είναι σωστό.

Εγώ ανέφερα την κουλτούρα, όχι με την πολιτιστική της έννοια στην οποία αναφέρεσαι, αλλά με την ανθρωπολογική-κοινωνιολογική.

Ένα σύνολο δηλαδή νοοτροπιών, αξιών, προτύπων, συμπεριφορών που χαρακτηρίζει είτε κοινωνικές ομάδες, είτε ολόκληρες κοινωνίες.

Και τις χαρακτηρίζει, επειδή γίνονται αποδεκτές (οι νοοτροπίες, αξίες, πρότυπα, συμπεριφορές) από την πλειοψηφία των μελών τους (των κοινωνικών ομάδων ή κοινωνιών).

Ώπα παρεξηγήθηκα και δικαίως.
Έχεις παρεξηγηθεί, διότι προσπαθώ να παρακολουθήσω το κανάλι Gate 7 International, όπου πέφτει... πλανητικό κλάμα για τα σημερινά "επιτεύγματά" μας (στα αγγλικά παρακαλώ) και μου αποσπάς την προσοχή από το... δράμα ?

Έχεις παρεξηγηθεί, διότι προσπαθώ να παρακολουθήσω το κανάλι Gate 7 International, όπου πέφτει... πλανητικό κλάμα για τα σημερινά "επιτεύγματά" μας (στα αγγλικά παρακαλώ) και μου αποσπάς την προσοχή από το... δράμα ?

Είσαι πραγματικός ΗΜΙΘΕΟΣ ρε φίλε.

Προσκυνώ!

Είσαι πραγματικός ΗΜΙΘΕΟΣ ρε φίλε.
Ποιος, εγώ; Η ομάδα μου.

Εντωμεταξύ, στις 10 λέξεις, οι 5 είναι disaster ?

Άσε δε, που υψώθηκε το λάβαρο της επανάστασης- φάτε τον πρόεδρο ?

ΥΓ: Τι ζούμε...

Όταν μια φάση την αποτελούν σακατεμένοι, ξοφλημένοι, άτεχνοι και άσχετοι, ενώ κουμάντο κάνουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από το άθλημα, και από κάτω ο κόσμος είναι πανηγυρτζήδες που ψάχνουν αφορμή να γεμίζουν στάδια για τον κάθε ξοφλημένο, χωρίς η εικόνα του συνόλου να δικαιολογεί τον παραμικρό ενθουσιασμό, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

Είτε μιλάμε για την τραπ, είτε για τον Ολυμπιακό, η παραπάνω παράγραφος μένει ίδια και απαράλαχτη.

ενώ κουμάντο κάνουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από το άθλημα

Στον πρόεδρα, ή στους manager αναφέρεσαι?

Σε όποιον κάνει κουμάντο. Έχουν μαζέψει 50 παίχτες και οι τρύπες στο ρόστερ είναι περισσότερες από γήπεδο γκολφ.

Έχουν μαζέψει 50 παίχτες και οι τρύπες στο ρόστερ είναι περισσότερες από γήπεδο γκολφ.
Ζήσαμε να δούμε και αυτό: 15 ματς, 15 διαφορετικές ενδεκάδες, 38 παίκτες... 

Που πας ρε καραμήτρο;

και 3 διαφορετικοί προπονητές.
Έχεις δίκιο... με τούτα και με τ' άλλα, τους ξεχάσαμε ?

Άσε που μπορεί να γίνουν τέσσερις εν ευθέτω χρόνο... 

Ομάδα γίνεσαι με τους ακούνητους. Ακούνητοι. Αυτοί που δεν κουνιούνται από την εντεκάδα ούτε με απειλή βόμβας. Μόνο έτσι γίνεσαι ομάδα. Όταν έχεις ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ τουλάχιστον 2 ακούνητους. Καλύτερο παράδειγμα η ρεάλ των 3 τσου λου, με ΑΚΟΥΝΗΤΟ κεντρο Μοντριτς-Καζεμιρο-Γερμαναράς, και μπροστά ΑΚΟΥΝΗΤΟΥΣ Ροναλντο- Μπενζεμα και πισω Ραμος- Αφάνα. Τα σαρωσε.

Αλλαδα με ΑΚΟΥΝΗΤΟΥΣ Τζολε- Αλεκο- Βασιλάκη- Γεω- Γκογκα πηγαμε καλύτερα από ποτε. Βαζελος με ΑΚΟΥΝΗΤΟΥΣ Βαζεχα- Βαντσικ- Μπορελι σαρωσε. Και πάει λέγοντας. Ακούνητοι, αυτές είναι ομάδες.

Τι σημαίνει ακούνητος; Σημαίνει παικταράς. Σημαίνει δεν υπάρχει άλλος. Σημαίνει σε εκτιμώ, μου κάνεις, σε γουστάρω, μείνε. Και σε γκρουπ άμα παίζεις ένα τραγούδι στα δέκα, ξενερώνεις, θα σέρνεσαι,  θα θες να φύγεις. Θα λες δε με γουστάρουν.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ακούνητο, μόνο το Γάλλο το 6αρι γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, μιλάμε οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα, η ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ που θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ, γιατί είναι θέση με πολύ τρέξιμο και πολλές κάρτες, και εμείς έχουμε ΕΝΑΝ και αυτόν ΑΡΓΟ! Πως να μην μπάζουμε.

Και τόσα λεφτά δώσαμε για να παίζει πάλι ο Μολδαβος, να βάζουμε από την άλλη εξτρεμ σε θέση μπακ, δεκάρι σε θέση εξτρεμ, κατσίκι από την άλλη εξτρεμ θέση, τσαρούχι σέντερ φορ, και στοπερ πρωην παίχτες και αποδεδειγμένα ανίκανους. Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα, δεν είναι δυνατόν, τόσα λεφτά πεταμένα, και δυο εκατομμύρια το χρόνο σε άραβα ξοφλημένο, ούτε για αλλαγή δεν κάνει.

Δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ τόσο χάλια προγραμματισμό. Να μην έχεις λεφτά να πω εντάξει, αλλά να δείνεις τόσα λεφτά, να παίζεις με ΠΑΟΚ και ο μόνος παίκτης σου να είναι ο Χάμες, και όλοι οι άλλοι ανίκανοι, αυτό δεν το έχω ξαναδει.

Τι συνέβη σε αυτή τη γενιά?

την ίδια ερώτηση μου έκανε ο πατέρας μου στην εφηβεία μου... την ίδια και ο παππούς μου στον πατέρα μου... πιο πίσω δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ημείς ακολουθούσαμε μια προαιώνια οικογενειακή παράδοση... ευτυχώς παιδιά δεν έκανα και κάπου εδώ θα τελειώσει (?)...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back