Τον koda av-1300 τον έχει ένας φίλος και τον πήρε 40ευρώ από την tele μου είχε πει. Ψάξε το λίγο για την τιμή. Η ισχύς του είναι 2Χ20w και όχι ό,τι γράφει επάνω αλλά είναι οκ για χαλαρή χρήση γιατί ζεσταίνεται αρκετά... Άρα κι αυτό "ψοφίμι" είναι. Δε συμφωνώ με τον όρο βέβαια, διότι σε ευαίσθητα ηχεία, τα ψοφίμια ακούγονται πολύ ζωντανά. Αλλά από μικρά ηχειάκια, δεν...bihlas87 είπε:Μια χαρά φαίνεται αλλά ογκώδης, σίγουρα όμως πολύ καλύτερος από το ψοφίμι dynavox
στα ίδια λεφτά. Οι δύο μέρες παράδοσης και το άμεσο plug and play είναι μεγάλα συν σε
σχέση με οτιδήποτε από εξωτερικό. Έχει και κάποια αξία μεταπώλησης για να φύγει αν
αργότερα θέλω να πάρω - φτιάξω κάτι καλύτερο, μάλλον θα το πάρω.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Για να δούμε, θα κάνω βλακεία ή όχι...
Το μοντέλο αυτό νομίζω έχει επάνω αποκωδικοποιητή dobly prologic 2 (αρχαίο surround) και έξοδο 2Χ5w για πίσω (rear) ηχεία πέρα από τα front. Έχει και mic input και reverb ώστε άνετα να βάζεις επάνω preamp κιθάρας/μπάσου.
Μερικές αναβαθμισούλες τις θέλει αν γνωρίζεις από ηλεκτρονικά όπως μεγαλύτερους πυκνωτές εξομάλυνσης τροφοδοσίας, ίσως μεγαλύτερη ψύκτρα ή ανεμιστηράκι κλπ
Να σου δείξω κι ένα άλλο ψοφίμι 2Χ20w με tda chip (class b) που όμως οδηγεί μέχρι 2Ω ηχεία άνετα:
http://www.tech-land.gr/index.php?act=viewProd&productId=37