- Πόντοι
- 38
Ήμουν στην αρχή της βδομάδας στην Αγγλία και τσίμπησα ένα μάτσο κιθαριστοπεριοδικά. Μου έκανε εντύπωση ότι οι reviewers πλέον έχουν αρχίσει να βλέπουν να ανεβαίνει σταθερά η ποιότητα στα κινέζικα όργανα και αρκετές φορές προχωράνε σε υπερβολικές δηλώσεις για να δώσουν έμφαση στο ότι τους έχει τρελάνει πως οι κινέζοι έχουν αρχίσει και φτιάχνουν όργανα που για την τιμή τους κυριολεκτικά είναι ευκαιρίες (σίγουρα κάπου παίζει και το promotion factor αλλά μου φάνηκε ότι όντως εκφράζουν την άποψή τους).
Με την κινέζικη Schecter που πήρα πριν λίγο καιρό το διαπίστωσα και μόνος μου ότι τα κινεζόνια έχουν αρχίσει και σοβαρεύονται. Έχουν ακόμα δρόμο βέβαια αλλά μου φαίνεται ότι η εικόνα της αγοράς έχει αρχίσει να αλλάζει ριζικά πρόσωπο.
Ελπίζω πάντως γνωστές και σχετικά ακριβές μάρκες όπως Ibanez και Gibson να ξυπνήσουν γρήγορα και να σφίξουν το quality control τους γιατί έχω δει μερικά πολύ άσχημα παραδείγματα πρόσφατα που δεν δικαιολογούνται σ'αυτές τις τιμές.
Εσείς τι βλέπετε στην αγορά;
Με την κινέζικη Schecter που πήρα πριν λίγο καιρό το διαπίστωσα και μόνος μου ότι τα κινεζόνια έχουν αρχίσει και σοβαρεύονται. Έχουν ακόμα δρόμο βέβαια αλλά μου φαίνεται ότι η εικόνα της αγοράς έχει αρχίσει να αλλάζει ριζικά πρόσωπο.
Ελπίζω πάντως γνωστές και σχετικά ακριβές μάρκες όπως Ibanez και Gibson να ξυπνήσουν γρήγορα και να σφίξουν το quality control τους γιατί έχω δει μερικά πολύ άσχημα παραδείγματα πρόσφατα που δεν δικαιολογούνται σ'αυτές τις τιμές.
Εσείς τι βλέπετε στην αγορά;