εκτός από πράκτορας είσαι και ποπόγερος και το χασες (καταλαβαίνω αλτσχάιμερ είναι αυτό! )@Jasemeister
Ημουν σιγουρος!! :lol:
@boukaw7
οχι και εγγλεζουρες...αμερικανοι του κερατα ειναι!! 8O :lol:
Ωωωωω ΝΑΙ!!! Είναι πολύ γαμάτο! Και το ριφάκι που είπε o flea και όλη η αίσθηση που σου αφήνει το κομμάτι... Έχει δυνατά σημεία, είναι παρανοϊκό (ειδικά η φωνή του Jack) και ψυχεδελικό μαζί!!! Τέλος, έχει πολύ ωραία πλήκτρα (και σαν ήχος και σαν παίξιμο)!!! Αναμένουμε το full album!!!H meg btw ειναι όλα τα λεφτα...Αδικά την κραζουν οι τρομεροι drummers...
το Ιcky Thump ? τι λέει ? Το ακούσατε...? το single εννοώ...
Πολλοί ντράμερς θα ήθελαν να παίζουν τόσο απλά και σταθερά όπως η Meg! Γιατί μπορεί να φαίνεται γελoίο αλλά try it 8)H meg btw ειναι όλα τα λεφτα...Αδικά την κραζουν οι τρομεροι drummers...
μόνο που η εταιρία που ηγείται και εποπτεύει την κατασκευή τους είναι καναδέζικη :wink:αν κρινω απο αυτες
http://www.eastwoodguitars.com/
οχι απλα ανεβαινουν...αλλα εχουν φτασει στην κορυφη και μας κοιτανε απο ψηλα....
Γενικοτερα οι white stripes ειναι απ τα καλυτερα συγκροτηματα που εχει παρουσιασει η υφηλιος τα τελευταια 20 χρονια... Απιστευτος ηχος, απιστευτο feel, απιστευτη απλοτητα. Τους παρακολουθω απ το white blood cells και εχω φαει στην μάπα απειρους μ@λ@κες που μου εσπαγαν τα αυτια για το τι βλακεις ακουω, και να τα παρατησω αυτα και να ακουσω λιγο σοβαρη μουσικη...(=dream theater \m/). Τhe stripes rule!Πολλοί ντράμερς θα ήθελαν να παίζουν τόσο απλά και σταθερά όπως η Meg! Γιατί μπορεί να φαίνεται γελoίο αλλά try it 8)H meg btw ειναι όλα τα λεφτα...Αδικά την κραζουν οι τρομεροι drummers...
θα συμφωνήσω πως όλα τα προϊόντα που έχουν γνωστή επωνυμία αλλά κατασκευάζονται κινά είναι αξιοπρεπέστατα (και κάποια είναι ίσως και πολύ καλά)ετσι κι αλλοιως ολα τα κινεζικα προϊοντα αμερικανους & ευρωπαιους εχουν απο πισω...ως γνωστων αυτοι οι "κοκκινοι" μονο τρακτερ και φυλακές ξερουν να φτιαχουν καλα.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Συμφωνώ απόλυτα... έχω την παρακάτω εδώ και ενάμισι χρόνο και είναι θεσπέσια.Παντως η eastwood ultra gp που εχω κατασκευαστικα ειναι αψεγαδιαστη.Οι μαγνητες ειναι αξιοπρεπεις ενω τα pots....αστο καλυτερα.Α και εχει και ενα απο τα πιο ωραια flamemapletops για τους epiplolovers