video Kiesel Kyber Headless | Metalcore Jam (Axe-FX 3)

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
78
Καλη χρονια με υγεια σε ολους τους μουσικους εδω! Πριν λιγες μερες μου ηρθε το υπεροχο κιθαρακι απο την Kiesel, μια Kyber headless. Ειναι παρα πολυ εργονομικη κατασκευη, ελαφρια και με φοβερη οψη και ηχο. Εκανα ενα τζαμαρισμα εχθες καθως την δοκιμαζα κι ελπιζω να σας αρεσει. Εχουμε fans των headless κιθαρων εδω? Ποια θα λεγατε οτι ειναι τα θετικα/αρνητικα τους?

Ηχάρα! Λίγο καλύτερος ήχος σήμερα από τους ήδη πολύ καλούς ήχους που βγάζεις με όλες σου τις κιθάρες...

Οι headless δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολες στην αλλαγή χορδών ή έχουν κάποιο άλλο θετικό, αλλά ότι και να είναι δεν θα έπαιρνα τέτοια κιθάρα, είναι σαν σπασμένη, λειψή

Καλορίζικη και καλοπαικτη! Προσωπικά μου φάνηκε πανέμορφη η κιθάρα, αλλά δεν έχω εμπειρία από headless για να πω θετικά και αρνητικά.

Συγχαρητήρια για το παίξιμο που είναι αψεγάδιαστο, καθώς και για το βίντεο σε όλους τους τομείς (εικόνα, ήχος, editing κτλ).

Καλή χρονιά, να χαρείς την νέα σου κιθάρα, και πάλι πολλά μπράβο.

Ποια θα λεγατε οτι ειναι τα θετικα/αρνητικα τους
Στα θετικά τους είναι ότι δεν είναι ακόμη μια εκδοχή μιας κιθάρας του 1950.

Στα αρνητικά τους, είναι ότι πιο νέρντικες κι απ΄ το να παίζεις D&D στα 30 σου...

Στα θετικά είναι ότι είναι πιο εύκολο να τις πάρεις ταξίδι και η εργονομία. Στα αρνητικά ότι εμφανισιακά ειναι 🤢🤮

Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια! Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ η συγκεκριμενη κιθαρα. Γενικα κι εγω προτιμω τις "κανονικες" κιθαρες με headstock. Αλλα οι ατιμες οι headless εχουν καποια ανικητα θετικα χαρακτηριστικα. Περα απο το πολυ μικροτερο μεγεθος κ βαρος, που στην μεταφορα τους τις καθιστα πολυ βολικες, παιζεις πολυ πιο ξεκουραστα ορθιος αλλα και καθιστος γιατι δεν εχει βαρος πανω στο ποδι. Επισης εχουν ετσι μια nerd/tech φυση και πολυ σωστα το περιεγραψε ο φιλος Kpeyos πιο πανω!

Στα θετικα εν ολιγοις θα εβαζα τα εξης, μικρο μεγεθος και βαρος, ευκολη μεταφορα, ιδιαιτερο look που δεν ειναι συνηθισμενο και σου δινει μια αισθηση καινουριου, πανευκολη στην αλλαγη χορδων αλλα και στο σεταρισμα και κουρδισμα, συν οτι κραταει tuning πολυ πιο ευκολα απο μια συμβατικη ηλεκτρικη.

Στα αρνητικα τωρα, θα εβαζα το περιεργο του σχηματος της. Ωρες ωρες ειδικα σε μερικες εταιριες και σε συγκεκριμενα μοντελα, τα headless οντως δειχνουν λειψα κι ασχημα. Ενα αρνητικο, που δεν ειναι ισως αρνητικο για ολους.. ειναι οτι οταν παιζεις αισθανεσαι οτι παιζεις με κατι πολυ "νεο" και τεχνολογικα ανεπτυγμενο σαν design κατι που σου "παιρνει" μακρια λιγο το traditional feel μιας ηλεκτρικης. Πχ αυτο που νιωθω οταν πιανω μια απο τις strat μου, δεν το νιωθω οταν παιζω με την headless. Δεν αναφερομαι στο playability, μιας κι αυτο στην headless ειναι τοπ, αλλα στο συνολικο feel. Ισως εχει να κανει και με την κατανομη του βαρους λογω του headstock σε μια στρατ που καπως την αισθανομαστε αλλιως οταν παιζουμε. Η headless, feels like a toy καπως.

At the end of the day ομως, παραμενει μια ηλεκτρικη κιθαρα, και απλα γουσταρουμε να nerdοσυζηταμε εδω για gear, κατι που με ψηνει πολυ :D

Καλη χρονια με υγεια και παλι σε ολους και χαιρομαι που ειδατε το βιντεο! <3

συν οτι κραταει tuning πολυ πιο ευκολα απο μια συμβατικη ηλεκτρικη
Και απο την Τελε σου;

Και απο την Τελε σου;
Ναι! Κρατανε παρα πολυ καλα τα saddles και μην ξεχνας οτι στο (ας το πουμε) mini-headstock της Kyber, κανουν lock οι χορδες. Στην τελε ειναι νορμαλ η συμπεριφορα. Δεν ξεκουρδιζει οπως μια floating σιγουρα αλλα δεν ειναι οτι δεν ξεκουρδιζει και ποτε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back