Χτίσιμο PC πύργου ερωτήσεις

Waterfall-K είπε:
Παρε και ενα επιπλεον HDD για backups κλπ. Αν παθει κατι ο SSD, τα data που ειχες μεσα συνηθως τα ξεχνας, και αν καποια απο αυτα τελικα μπορουν να ανακτηθουν, ανακτωνται πολυ δυσκολα και με κοστος. Ενα δευτερο και μεγαλυτερο HDD επιβαλλεται.
Συμφωνώ..έχω ήδη εξωτερικό 2τερα..οπότε είμαι καλλυμένος..από κει και πέρα στο μέλλόν μπορεί να βάλω έναν εσωτερικό που είναι πολύ εύκολη υπόθεση..

Ωωωω φιλε Ligant σούπερ ντουπερ! Μια χαρά μηχανήματαρα έφτιαξες!!! Φώναξε με να βάλουμε μια το Overwatch η το RALLY στα Φούλ να δω πως είναι!!! Χαχαχα!! Λοιπόν να το χαρείς και να το ευχαριστηθείς!!

Zambi2016 είπε:
Ωωωω φιλε Ligant σούπερ ντουπερ! Μια χαρά μηχανήματαρα έφτιαξες!!! Φώναξε με να βάλουμε μια το Overwatch η το RALLY στα Φούλ να δω πως είναι!!! Χαχαχα!! Λοιπόν να το χαρείς και να το ευχαριστηθείς!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Είναι όντως μηχανηματάρα και ελπίζω να πάνε όλα καλά όταν τον ενώσω..

πάντως για τους τυχόν ενδιαφερόμενους που θα διαβάσουν το ποστ..να επαναλάβω..έχω ξεφύγει τελείως απ' το budget..

και επειδή σε κόβω παιχνιδά..να σου πω ότι η μητρική asus δίνει δώρο το doom 4..  ;D

αν θες..αθήνα μένω..έλα να δούμε ότι θες να το χαρούμε παρέα..χαχα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back