Χρόνια Πολλά ....

IxNiLaTiS

Μέλος
Πόντοι
38
Χρόνια Πολλά στους Παναγιώτηδες Μάριους Μαρίες κλπ…

(Είναι αυτό Θρησκευτική συζήτηση; :wink: :lol: :lol: :lol: )

Χρόνια Πολλά στους Παναγιώτηδες Μάριους Μαρίες κλπ…
(Είναι αυτό Θρησκευτική συζήτηση; :wink: :lol: :lol: :lol: )
Βεβαίως είναι διότι και εμένα Παναγιώτη με λένε. :) :) :) :) Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους (ανεξαρτήτως ονόματος)...

Πρωί πρωί της Παναγίας

και είμαστε τόσα άτομα μέσα στο Noiz.
yikes.gif

Μιλάμε για μεγάλη εξάρτηση ….
yup.gif

Τι μας κάνατε ρε; Μάγια; 8O :lol:

Και εμέναν Παναγιώτη με λένε.

Χρόνια μας Πολλά, και σε μας και σε όλους.

Χρόνια σας πολλά, παιδιά! Και στους 2 σας! Ό,τι επιθυμείτε! Καλά να περάσετε σήμερα!

Χρόνια πολλά στους γιορτάζοντες!

...ξέρετε εσείς ποιοί είστε. :lol:

Χρόνια σας πολλά ρε παιδάκια! :) Αλήθεια ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Γιατί γιορτάζει η μισή ελλάδα, οπότε μην ξεχάσω κανένα γνωστό :)

ευχομαι σε ολο το Noiz ''χρονια πολλα'' , και η Π Α Ν Α Γ Ι Α να χαριζει σε ολους υγεια και ευτυχια .

8) 8) :wink:

Χρόνια πολλά και από μένα στους εορτάζοντες ;) (taq, Wow!, Ixnilatis κλπ)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Kι από μένα χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες :)

Χρόνια πολλά σε όλους όσους είναι εδώ, και ασχολούνται με τα κουρδισμένα ξύλα, ή αλλού (βλέπε taq) και ασχολούνται με το να μαυρίσουν! :lol:

Επίσης να θυμήσω ότι, πέρα από το τρέχον και περιστασιακό θρησκευτικό πλαίσιο, σήμερα είναι μια γιορτή της Μάνας... οπότε ένα τηλεφωνάκι στη μανούλα (άσχετα αν τη λένε Μαρία ή Παναγιώτα ή Δέσποινα) καλή ιδέα θα ήταν. :wink:

Χρόνια πολλά σε Πανγιώτηδες/ες, Μάριους/ες, Δέσποινες και σε όλους τους υπόλοιπους που γιορτάζουν Είστε και πολλοί, ζωή να χετε! :D

BTW, πόσο σπαστικό είναι να παίρνεις κάποια τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά και να σου λέει "μα εγώ δε γιορτάζω σήμερα, γιορτάζω (την άλλη μέρα που γιορτάζουν Μαρίες)" τι ηλίθιο σύστημα :lol: :lol:

BTW' date=' πόσο σπαστικό είναι να παίρνεις κάποια τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά και να σου λέει "μα εγώ δε γιορτάζω σήμερα, γιορτάζω (την άλλη μέρα που γιορτάζουν Μαρίες)" τι ηλίθιο σύστημα :lol: :lol:[/quote']

ΟΝΤΩΣ το έπαθα κι εγώ (και το παθαίνω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!) :evil: :evil: :lol:

Ναι ρε γαμώτο, κι εγώ :) Ποιά συνάρτηση σου δίνει το αν γιορτάζει ο άλλος ή όχι;

Απαντήσεις:

Οι Παναγιώτηδες και οι Μαρίες γιορτάζουν σήμερα. Οι ανύπαντρες Μαρίες γιορτάζουν το Νοέμβριο. Οι ταγμένες Μαρίες ίσως γιορτάζουν της Υπαπαντής, το Φεβρουάριο.

Το Νοέμβρη γιορτάζουν οι ... ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!! :lol: :lol:
Ειδικά άμα είναι κόρες σταθμάρχη (κατά το "από πίσω μπαίνουν τραίνα") :) :)

ευχαριστουμε παιδες για τα χρονια πολλα...δυστυχως για μενα εφετος εχασα την μαμα μου οποτε δεν μπορω να την παρω τηλ - με πηρε ομως εκεινη την ημερα της κηδειας της - ακουγεται απιστευτο αλλα για καποιους που το εχουν ψαξει συμβαινει συχνα...anyway ας ειναι καλα εκει που ειναι και παλι σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα σε οτι κανετε και μακαρι το site να εχει θεματα οπως με την τουρκικη στα σχολεια γιατι ανεβαινουμε και ως ατομα και ως μουσικοι μεσα απο κατι τετοια εστω και με τις οποιες διαφωνιες ...

cheers

Panos

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Τρελή γιορτή σήμερα! (Έχει γενέθλεια η μητέρα μου, ο πατέρας της, γιορτάζουν οι δύο γιαγιάδες μου, 2 πρώτες ξαδέρφες οπότε φαντάζεστε τι έχω κατεβάσει σήμερα! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back