Χρήστος Οικονόμου. Τον θυμάστε??

Δεν μπορώ να πω ότι τα θέματα που επιλέγεις ως εναλλακτικές με ενδιαφέρουν... οπότε αποχωρώ, δεν θα κάτσω να γκρινιάζω όπως κάνεις εσύ. Παρεμπιπτόντως μοιάζεις πολύ με τον Dimsonic στον τρόπο που γράφεις, πρέπει να είστε και συνομήλικοι, κρίμα που τον μπαναρανε θα κάνατε καλή παρέα
Εγω είμαι σίγουρος πως είναι ο Dimsonic. Επέστρεψε. Το ειχαν πει και οι γραφές...... έφυγε ως αμνός και θα γυρίσει ως λέων?

image.png

Αν τον θυμαμαι λεει......μπορει με απολυτα κριτηρια να ειναι πολυ συντηρητικος, πολυ ΥΕΝΕΔ, πολυ Ελλαδα του 1960, πολυ μαυροασπρη tv........αλλα ακριβως για ολα αυτα η νοσταλγια ξεπερναει τη λογικη και τον θυμαται οπως και τον Φουντουκιδη να λεει τις αθλητικες ειδησεις. Τελειος.

Και βεβαια μζι με αυτο: 

Τον θυμόμαστε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ διότι δεν είχε και τίποτα άλλο στην TV ?

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι θυμηθηκα τωρα, γονεις του καλυτερου μου φιλου ο οποιος εμενε στον απο κατω μας οροφο οι οποιοι ηταν προχω για την εποχη και επαιρναν οτι εξελιξη της τεχνολογιας εβγαινε τοτε, πρωτοι , με αποτελεσμα εμεις οι υπολοιποι να τους κοιταμε με ανοιχτο το στομα (πρωτοι που πηραν atari,  εγχρωμη tv κ.λ.π). 

Πηραν λοιπον οι ανθρωποι το πρωτο βιντεο της εποχης  (αυτο που εγραφε σε κασσετες) και μετα......................................εγραψαν σε καμμια 10 κασσετες τα...........Εικαστικα που επαιζαν στην υενεδ.

Επίσης, υπήρχε μία εκπομπή τότε, που είχε για τίτλους αρχής το Anakrousis - Orestes Stasimo του Gregorio Paniagua.

Δεν μπορώ όμως να θυμηθώ ποιά.

Αν το έχει κάποιος, ας το πει να μου λύσει τοι μυστήριο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
2 hours ago, LK said:

Επίσης, υπήρχε μία εκπομπή τότε, που είχε για τίτλους αρχής το Anakrousis - Orestes Stasimo του Gregorio Paniagua.

Δεν μπορώ όμως να θυμηθώ ποιά.

Αν το έχει κάποιος, ας το πει να μου λύσει τοι μυστήριο.

3 minutes ago, Superfunk said:

ΑΠΩ ΤΟΙΧΟΙ ΖΟΥΜΑΙ ΛΑΙΜΕ

αυτός μετα έγινε μεγαλοστέλεχος σε επενδυτική τράπεζα και σήμερα καλλιεργητής βιολογικού ελαιόλαδου

1 ώρα πριν, sultan of string είπε

μήπως αυτή???

Όχι,  μια με καλλιτεχνικά ήταν πάλι. 

Στην ερτ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back