Χρήστος Δάντης - Το παλιό μου παλτό (Δήμος Ζαγαρης Cover)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Για το backing ή για την φωνή;
Θα πω την αληθεια και για τα 2

Το backing εξαιρετικο οσο καταφερα να ακουσω

Η φωνη παλι.......χμμμμμ.Το εχω ακουσει και καλυτερα  :)

Εμένα μου άρεσε η φωνή. Η ερμηνεία νομίζω καλό θα ήταν να χάσει λίγο πάθος. Εντύπωση μου έκανε επίσης ότι οι ψηλές νότες δεν βγαίνουν από σφιγμένο διάφραγμα ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.

Ευχαριστω πολύ!!..Τι ενοοείς backing?...Για την φωνη περιμένω γνώμες..Ξερω οτι υπάρχουν πολυ καλύτερες φωνές..Αλλα είμαι αυτοδίδακτος οποτε το προσπαθώ μόνος μου

paokz είπε:
Ευχαριστω πολύ!!..Τι ενοοείς backing?...Για την φωνη περιμένω γνώμες..Ξερω οτι υπάρχουν πολυ καλύτερες φωνές..Αλλα είμαι αυτοδίδακτος οποτε το προσπαθώ μόνος μου
Backing track εννωουμε την μουσικη που παιζει σε "κονσερβα" οχι ζωντανα δλδ  ;)

Με δυναμικό μικρόφωνο το βγάζω και live..Βy the way οποιος ενδιαφέρεται για το μικρόφωνο..rode nt1-a πικνωτικό σε πολυ καλή κατάσταση...To δίνω 145 ευρω..Θελω να πάρω το nt2-a ..Δέχομαι και ανταλλαγές με rode nt-2a ...Ευχαριστώ

Στα χαμηλά στονάρεις στην αρχή κάθε τελικής νότας. Πρόσεξε το. Κατά τα άλλα, η φωνή ήταν πολύ δυνατά σε σχέση με το track. Γενικά καλή η εντύπωση για αυτοδίδακτο ερασιτέχνη.

paokz είπε:
Με δυναμικό μικρόφωνο το βγάζω και live..Βy the way οποιος ενδιαφέρεται για το μικρόφωνο..rode nt1-a πικνωτικό σε πολυ καλή κατάσταση...To δίνω 145 ευρω..Θελω να πάρω το nt2-a ..Δέχομαι και ανταλλαγές με rode nt-2a ...Ευχαριστώ
Επισης εδω δεν ειναι οι "αγγελιες"  ;)

Ευχαριστώ ¨πολυ για τις παρατηρήσεις..Θα φροντίσω το επόμενο κομμάτι που θα κάνω να είναι πολύ καλύτερο!..Μιας που βρήκα την ευκαιρία είπα να ποστάρω και την αγγελία..  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back