Χρήστος Οικονόμου. Τον θυμάστε??

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
τον θυμάμαι απο παιδάκι.

Εδώ με κάποιον μουσικό μάλλον, που δεν καταλαβαίνει που και πως εμπλεξε

pea9lypy61.webp

Στην εκπομπή του - αν θυμάμαι καλά καθότι και εγώ παιδάκι τότε- πρέπει να είχα δει ένα βίντεο Scorpions...

ΥΓ: sultan είσαι... γεροντάρας και εσύ ?

Στην εκπομπή του - αν θυμάμαι καλά καθότι και εγώ παιδάκι τότε- πρέπει να είχα δει ένα βίντεο Scorpions...

ΥΓ: sultan είσαι... γεροντάρας και εσύ ?

πρέπει να δω την ταυτότητα, γιατί τώρα τελευταία ...ξεχνάω

θυμάμαι όμως ότι σε δυο συνεχόμνες εκπομπες είχε παει στο Μπερβερλι Χιλσ (κάπου εκεί) και πήρε πρώτα συνεντευξη από τον Τέλη και μετά καπάκι την άλλη βδομάδα από τον Μπιλ Κοντι.

Και πήγε σπίτι του και του έλεγε τι ωραίο σπίτι είναι αυτό και τον έβαλε και στο πιάνο και λέει παίξε μας ....κάτι....?

Τελοςπαντων επειδτη τελικά είστε φόρουμ ποικίλης ύλης δείτε εδώ τα κατορφώματα του Μπιλ Κοντι.

και για να δώσουμε και μια γευση τεχνικής υ΄λης παρατηρείστε έναν κιθαρίστα (στο στυλ πού πας Καραμήτρο) στο 1.16 του ονδίβεο, πιστός στο δόγμα buried in the mix.

"The most famous themes from the movie ROCKY (1976), performed@HOLLYWOOD IN CONCERT..."

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον πλανήτη...?

Σύμφωνα και με τα σημερινά δεδομένα,λογικά παρακολουθούμε μία εικόνα,όπου ένας αρκετά πληροφορημένος παρουσιαστής της τότε δημόσιας τηλεόρασης,παίζει και να περιγράφει/υποδεικνύει στον τεράστιο Rory για το πώς πρέπει να παίζει το σόλο του,η πόσους καλούς ακορντεονίστες σάν και αυτόν(τον Rory δηλαδή) συνάντησε ο ίδιος όταν είχε επισκεφθεί την γενέτειρα πόλη του,το λονδίνο.

Ενα βλέμμα,χίλιες λέξεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτόν τον θυμάμαι. Και τη Σεμινα νέα τη θυμάμαι. Θυμάμαι νέα και την Έλενα ΑΚΡΙΔΑ?

Unfortunately you can not unsee things..

Οπότε τον θυμάμαι...(εφιάλτης από το παρελθόν)

Για πείτε και σε εμάς τη νέα γενιά που δεν τον θυμόμαστε, ποιος είναι αυτός ο κύριος και γιατί τον θυμηθήκατε τώρα?

Θυμάμαι να τελειώνει τις εκπομπές του με ένα κρύο ανέκδοτο!

Τον θυμόμαστε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ διότι δεν είχε και τίποτα άλλο στην TV ?

Επίσης θυμάμαι και την SABA T248 Electronic G (B&W) που τον έβλεπα (Φώτο 1).

Αργότερα , το 1983, πήραμε έγχρωμη, τηv Super Color Stereo A7700 (φώτο 2).

SABA T248 Electronic G.jpg

Super Color Stereo A7700.jpg

Για πείτε και σε εμάς τη νέα γενιά που δεν τον θυμόμαστε, ποιος είναι αυτός ο κύριος και γιατί τον θυμηθήκατε τώρα?
ειπαμε να αλλάξουμε λιγο τη θεματολογια του ΝΟΙΖ

όλο φαγιά, ξουράφια, τελεμαστερ και ποιός κούνησε τον θαλασσί πωπω του στο παρισι

Επίσης θυμάμαι και την SABA T248 Electronic G (B&W) που τον έβλεπα (Φώτο 1).

Αργότερα , το 1983, πήραμε έγχρωμη, τηv Super Color Stereo A7700 (φώτο 2).

Προβολή συνημμένου 45707

Προβολή συνημμένου 45708
Ω θεοί... και εμείς η πρώτη έγχρωμη TV που είχαμε στο σπίτι ήταν SABA. Τελικά θα πρέπει να έκαναν θραύση εκείνη την εποχή. 

Ω θεοί... και εμείς η πρώτη έγχρωμη TV που είχαμε στο σπίτι ήταν SABA. Τελικά θα πρέπει να έκαναν θραύση εκείνη την εποχή. 
Εμάς η SABA ήταν Ασπρόμαυρη.

GRUDING ήταν η έγχρωμη.

Το 2019 , όταν πήρα απόφαση να πάρω μια τηλεόραση , τις έψαξα και τις 2 που είχαμε.

Τελικά κατέληξα να πάρω, και φυσικά έχω πλέον στο σαλόνι μου, την Sony KV-2032 ME (JAPAN -1979).

Y.Γ. Όποιος βρει και τί ταινία παίζω στη φώτο κερδίζει ένα μήνα μάθημα cubase από εμένα ?

SONY TV.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ειπαμε να αλλάξουμε λιγο τη θεματολογια του ΝΟΙΖ

όλο φαγιά, ξουράφια, τελεμαστερ και ποιός κούνησε τον θαλασσί πωπω του στο παρισι
Δεν μπορώ να πω ότι τα θέματα που επιλέγεις ως εναλλακτικές με ενδιαφέρουν... οπότε αποχωρώ, δεν θα κάτσω να γκρινιάζω όπως κάνεις εσύ. Παρεμπιπτόντως μοιάζεις πολύ με τον Dimsonic στον τρόπο που γράφεις, πρέπει να είστε και συνομήλικοι, κρίμα που τον μπαναρανε θα κάνατε καλή παρέα

Εγω θυμάμαι και την ΥΕΝΕΔ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back