;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μου αφιερώνω το «σουρωμένος θα έρθω πάλι...» ;D
Και πάω ευθύς αμέσως στον Μάραθον για... τάστα ;D
@Αλχημιστή. Σαφέστατα θα πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Και οι περισσότεροι εδώ μέσα το «ψάχνουμε» περισσότερο. Με μαγνήτες, με ξύλα, με nut και με τα πάντα όλα... Και το έχουμε «χρυσοπληρώσει»...
Αλλά τα ψαξίματα μας γίνονται με λίγο ως πολύ απτά πράγματα. Ακόμα και μια custom μόντα σε ένα όργανο είναι κάτι ρεαλιστικό. Κάποιος το έκανε, το δοκίμασε και αν μάλιστα ήταν και επιτυχημένο το μεταλαμπάδευσε και σε άλλους...
Εδώ θέτεις ένα θέμα σε υποθετική βάση... Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση γιατί δεν υπάρχει αντικείμενο. Μακάρι να είσαι ο πρώτος που θα το κάνει και να το μεταλαμπαδεύσει στους υπόλοιπους. Για να το πω πιο απλά, δεν υπάρχουν γνώσεις για αυτό που ρωτάς- κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με αυτό το αντικείμενο. Υπάρχουν γενικότερες- κοινές γνώσεις- πχ ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, άρα όχι και η καλύτερη επιλογή για τάστα, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την διαβόητη «ιδιοσυχνότητα» που παραθέτεις.
Εάν όντως υπήρχε κάτι τέτοιο κάποιος θα το είχε κάνει- γιατί πάντα υπάρχει ένας διατεθειμένος να το πληρώσει. Αυτό από μόνο του κάτι λέει...
Από εκεί και πέρα η όλη υπόθεση μου θυμίζει λίγο τους Hi Fi hi endάδες- δεν θέλω να μπω στα χωράφια τους, απλά τους φέρνω ως παράδειγμα- με τα «χρυσά καλώδια και τα χρυσά ακροφύσια», των χιλιάδων ευρώ το μέτρο.
Τους φέρνω ως παράδειγμα γιατί κάποιοι έχουν δαπανήσει περιουσίες σε ανάλογο εξοπλισμό. Αν λοιπόν έβγαινε ένας Χ κατασκευαστής τάστων και έλεγε, «έφτιαξα τα απόλυτα τάστα με κράμα πχ ψευδαργύρου, νικελίου και ΧΡΥΣΟΥ, που παράγουν την ειδική συχνότητα Ψ- βάζω στοίχημα ότι αρκετοί θα αγόραζαν... Το έχω δει να γίνεται με διάφορες μπούρδες...
Και μην ξεχνάς ότι όλοι- λιγότερο ή περισσότερο- είμαστε «αρρωστάκια»/ υποψήφιοι πελάτες για όλα αυτά τα απίστευτα που ακούμε από καιρού εις καιρόν...