χρατς-χρουτς απο'το pickguard

funkysoul

Μέλος
Πόντοι
48
αλλαξα τα ποτεσιομετρα της στρατ μου σε 500αρια και αποκτησα προβλημα.

εχω κανει αυτο το δεσιμο

http://www.tonerider.com/images/pickups/wiring/Tonerider_strat_wiring.pdf

ολλα δουλευουν κανονηκα αλλα οταν ακουμπαω το pickguard ακουγεται λες και εχει μεσα κα'να ποντικο.

απτα νευρα μου το ελυσα και το ξανα εδεσα και παλι τα ιδια.μεχρι που παει το μυαλο μου να τα εχει παιξει το switch!

καμια βοηθεια?

Έχεις γενικά εμπειρία στις κολλήσεις;

Πάντως μου φαίνεται περίεργο ο θόρυβος να προκαλείται όταν "ακουμπάς" το pickguard.

RayDTutto είπε:
Έχεις γενικά εμπειρία στις κολλήσεις;

Πάντως μου φαίνεται περίεργο ο θόρυβος να προκαλείται όταν "ακουμπάς" το pickguard.
δεν ειμαι και το επαγγελματος αλλα εχω κανει και αλλες αλαγες χωρις προβλημα.το εκανα 2 φορες point to point ακριβος

Όταν πειράζεις ποτς, διακόπτη;

από τι υλικό είναι το pickguard?

droneblack είπε:
μηπως ακουμπας καποια βιδα στο pickguard?
οχι απλα στιριζω το χερι κατω απτις χορδες.

ποσο ρολο μπωρει να εχει η ποιοτητα των κολησεων?αφου ομως δουλευουν ολες οι θεσεις κανονηκα?

να αποκλεισουμε την περιπτωση να "ζουλας"κανενα καλωδιακι κατα την τοποθετηση του pickguard ,με το σωμα?

droneblack είπε:
να αποκλεισουμε την περιπτωση να "ζουλας"κανενα καλωδιακι κατα την τοποθετηση του pickguard ,με το σωμα?
λες?θα το δω

Εριξες σπρευ για να γυαλισεις την κιθαρα και εριξες πολυ μπροστα, μπηκε μεσα στους μαγνητες  και κανει χρατσ χρουτσ μολις περνας το χερι πανω στο πλαστικο.

Το επαθα και γω εδω και καποιον καιρο και φευγοντας η υγρασια δεν ξανακουσα τιποτε.

Λεω τωρα εγω ετσι.....!!!   ;D

δες και τις κολλησεις ξανα ,φυσικα παιζει ρολο η ποιοτητα ,φαντασου οτι μπορει να ακους διαφορους ηχους μονο κουνωντας την κιθαρα σου ,εαν καποια κολληση δεν ειναι καλη,τσεκαρισε και τις γειωσεις σου ξανα και ξανα!

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την fender classic player 60s μου

όπως ακουμπάω το μικρό δάχτυλο στο πικγκαρντ για σταθερότητα κανει κατι κριτσ κριτσ

αν βρω τι φταίει θα το αναφέρω εδώ, αλλά μου φαινεται πολύ ανεξήγητο...

όπως ακουμπάω το μικρό δάχτυλο στο πικγκαρντ για σταθερότητα κανει κατι κριτσ κριτσ
στατικος ηλεκτρισμος? και να κανει τοσο αισθητη την παρουσια του?

μηπως κανενα mail  στο liako.gr? :)

μηπως κανενα γραμμα στο περιοδικο strange? :)

μηπως το μεντιουμ Semiramis? :)

πηγαινε στο super market & αγορασε τα πανακια που βαζουνε μεσα στα στεγνωτηρια (fabric dryer sheets ) σκουπησε με αυτα το Pickguard & αμεσως το crackling θα εξαφανιστει.

αν δεν βρισκεις παρε κατι τετοιο

http://blog.systemgraph.gr/2012/01/30/keepitclean/

Superfunk είπε:
πηγαινε στο super market & αγορασε τα πανακια που βαζουνε μεσα στα στεγνωτηρια (fabric dryer sheets ) σκουπησε με αυτα το Pickguard & αμεσως το crackling θα εξαφανιστει.
Μπα δεν τοξερα αυτο με αυτα τα πανακια, και σκουπιζα ωρες.  ;D

droneblack είπε:
τελικα Superfunk ,ειναι στατικος ηλεκ.?
Γιατι σου φαινετε τοσο περιεργο?? Τι αλλο θα μπορουσε να ηταν?? κανει χρατσ χρατσ και οχι διακοπες.  ;D

Γιατι σου φαινετε τοσο περιεργο?? Τι αλλο θα μπορουσε να ηταν?? κανει χρατσ χρατσ και οχι διακοπες.
καθολου περιεργο να το σιγουρεψω ηθελα ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back