και αυτα τα γυαλιστικα σπρευ επιδυνωνουν πολυ το φαινομενο.funkysoul είπε:ε αυτο ηταν το μονο που δεν περημενα
Μάλιστα, σέρνωντας το δάκτυλο είναι συνεχές όσο διαρκεί το σύρσιμο του δάκτυλου.IraklisZS είπε:το κριτς ακουγεται μονο οταν ΚΑΙ πατάς καθετα το πικγκαρντ ΚΑΙ σερνεις το δαχτυλο
εχω 2 στρωσεις αλουμινιου + ολο το cavity και δεν φευγει.δεν προλαβα να παρω πανια.αν το κανω θα αναφερωkostdouk είπε:Μάλιστα, σέρνωντας το δάκτυλο είναι συνεχές όσο διαρκεί το σύρσιμο του δάκτυλου.
πάντως εμένα λειτούργισε το θωράκισμα που ανέφερα και είναι κάτι μόνιμο, έναντι του αντιστατικού πανιού
To είχα και εγώ. Με alu tape από κάτω, όταν άγγιζα το PG κάπου άγγιζε το Alu Tape στο σώμα, σε κάποιο σημείο έκανε ηλεκτρική επαφή και έκανε "χρατσ-χρούτσ". Πρίν τρελαθώ ξήλωσα το alu tape και ησύχασα. Πρέπει να υπάρχει μόνιμη ένωση με το alu tape και ότι μονωτικο έχει το σώμα η το cavity αλλιώς θα έχεις το θόρυβο κάθε φορά που το tape θα αγγίζει κάπου.funkysoul είπε:πλαστικο και με alluminium tape περασμενο απο κατω
Με alu tape από κάτω, όταν άγγιζα το PG κάπου άγγιζε το Alu Tape στο σώμα, σε κάποιο σημείο έκανε ηλεκτρική επαφή και έκανε "χρατσ-χρούτσ"πλαστικο και με alluminium tape περασμενο απο κατω
Καπου εχεις διαρροη δεν πρεπει να υπαρχει ρευμα που να φτανει στο pickguard, περα απο το χρατς-χρουτς καλο ειναι να το δεις.