- Πόντοι
- 16
Χωρίς λόγια ,απόλυτος LIVE ήχος
Αρρώστια ...
Αρρώστια ...
Περι ορεξεως...David Gilmour είπε:αντιθέτως μπορεις να πεις ελεύθερα οτι θες για τα ψεγαδια του ηχου τους ...
οι Dimmu Borgir και οι heloween εχουν καλλυτερες συνθέσεις και ήχο ....
Δε νομιζω πως υπαρχει απολυτος live ηχος. Αλλο βεβαια αν οι pink floyd ειχαν καταπληκτικο και πολυ προσεγμενο ηχο. Αυτο δεν τον καθιστα απολυτο σε καμμια περιπτωση βεβαιως.Χωρίς λόγια ,απόλυτος LIVE ήχος
καλο ειναι κανεις να εχει τα αυτια του ανοιχταDavid Gilmour είπε:δυστυχως δεσμευομαι απο το φόρουμ για να απαντησω λεγοντας οτι ο ηχος των PINK FLOYD ειναι απλα εκ..σπερ .....ση !!!
Doylle Brumhall II apla respect paizei teleia kai o Snowy einai ekplhktikos den eipa kati gia auto apla allo pragma den einai hxos GilmourNestoras είπε:http://www.youtube.com/watch?v=-bbQUDFkdsU
Δεν ξέρω αν θα σε στενοχωρήσω, αλλά μου αρέσει πιο πολύ αυτό.
Επίσης ο αλήτικος τρόπος που παίζει ο Doyle σε συνδιασμό με τον κύριο White με ταρακουνάει πιο πολύ.
+1000gregg είπε:καλο ειναι κανεις να εχει τα αυτια του ανοιχτα
Μπορει να αναλυψει κι αλλα πραγματα ετσι.
ε,το εχει το παλικαρι,ακου τι ηχο.... βγανει απο digital ενισχυτη YAMAHAgdevelek είπε:χε χε... στο δεύτερο βίντεο ο κατσαρομάλλης αριστερόχειρας έχει τις χορδές ανάποδα... ;D
Θα σας στεναχωρήσω όλους...αλλά οι περισσότερες συναυλίες που είδα τη δεκαετία του 80 (ως φοιτητής) στο εξωτερικό είχαν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ήχο...ποιά να πρωτοθυμηθώ...Olfield, George Duke & Stalnley Clarke, Santana & John McLaughlin, Clapton, Hacket...govanmaniac είπε:η αλήθεια είναι ότι οι Floyd μαζί με τους Queen στα '70s ήταν από τις πρώτες μπάντες που ασχολήθηκαν τόσο πολύ με την παραγωγή των album τους και την ποιότητα του ήχου τους....
εδώ δεν μπορεί ένα καλό HiFi με άψογα ηχογραφημένο live-CD να προσεγγίσει τον ηχο του live, θα το κάνει το youtube?marathon είπε:και ατυχώς, τα βιντεάκια στο youtube, δεν αναπαράγουν ούτε στο 1/1000στο την πραγματική αίσθηση των χώρων
Προφανώς, αλλά έχω ένα Laser Disc με μια συναυλία των Floyd σε 5:1, και έχει ενδιαφέρονgdevelek είπε:εδώ δεν μπορεί ένα καλό HiFi με άψογα ηχογραφημένο live-CD να προσεγγίσει τον ηχο του live, θα το κάνει το youtube?