χορδες

5085afa32b067107277ad9aa5b50ef4fb901711a1553dcddf715e1c4ee7ebec1.jpg

mauromouris είπε:
Και οι Ernie Ball είναι πολύ καλές. Δεν τις αλλάζω ποτέ, εκτός κι αν σπάσουν πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.
  Οι Ernie Ball του '04, του '06 ή του '16?  8)   
  Δεν το κατάλαβε ο Superfunk...... ::) ;D

mauromouris είπε:
Δεν τις αλλάζω ποτέ, εκτός κι αν σπάσουν
Δηλαδή όταν σπάσει η χορδή την αλλάζεις? :o :o

Εγώ κάνω αυτό... 8)

knot-1-copy.jpg

Broken-String.jpg

ρε σεις οι Galli υπάρχουν?

το 76 θυμάμαι (  ;D ;D ) όταν παίζαμε με κάτι σύρματα 0.20 έφερε θυμάμαι ο Μιχάλης ο Χέντριξ (οι σαλονικιοί ξέρουν) σε μια υπόγα που προβάραμε, ένα ξύλο με κάτι χορδές που έβαλα μικροσκόπιο για να τις δώ....

Πάω να κάνω ένα σήκωμα στη μι και ήρθε απάνω στην άλλη μι....  ;D

Τι είν τούτο ωρε, του λεω....Galli 008 λέει.....

προσκύνησα....

mauromouris είπε:
Δε θα το έλεγα, εκτός κι αν αλλάζεις χορδές κάθε 10 ώρες  ;D

Electric
δεν αλλαζω χορδες καθε 10 ωρες,αλλαζω χορδες καθε 10 ωρες ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ  ;)

αλλα εγω παιζω σχεδον παντα καθαρα,αν εσυ  παιζεις με το gain στο 10 all the time  δεν χρειαζεται να αλλαζεις και εσυ...μια φορα στα 10 χρονια και εισαι μαΓκας  ;D

Step είπε:
ο μπασίστας μας ίσως άλλαζε μια φορά κάθε 10 μήνες  >:D :police:
;D ;D ;D ;D ;D

tumblr_n8ktpgQPBk1qarfvso1_1280.jpg

Step είπε:
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μένει στην ίδια νότα ενώ η υπόλοιπη μπάντα έχει προχωρήσει επειδή βαριέται να σηκώσει το χέρι του να πάει σε άλλο τάστο!
  Άρχοντας.... 8)                       
      Edit:    Jazz παίζετε....;

Step είπε:
εδώ με το T-40 και έχει θέμα να κρατάει τόνο,
Το Peavey? :o :o :o

Η πρώτη μου κιθάρα (που την έχω ακόμα) είναι μια Peavey T-15 (καμιά 35αριά χρόνια πριν την αγόρασα). ::)

Έρωτας!

Είναι short scale και φοράει 11άρες flat.

Δεν πήρα τότε το T-40, γιατί είχε λιγότερες χορδές. ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dimsonic είπε:
παντως αλλιως ακούγονται
Το οτι τις φτιαχνει η Dadarrio δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες με τις Dadarrio,ετσι κι αλλοιως 4-5 κατασκευαστες υπαρχουν στις ΗΠΑ που φτιαχνουν χορδες ,ολες οι μαρκες στα εργοστασια τους φτιαχνονται .Η Fender δινει τις προδιαγραφες που θελει και αυτοι κατασκευαζουν αναλογα.

Step είπε:
Εγώ έχω σκαλώσει με το ότι το '03 έπαιρνες χορδές μπάσου με 15 €. Αν ίσχυε αυτό και τώρα ο μπασίστας μας ίσως άλλαζε μια φορά κάθε 10 μήνες  >:D :police:
Εμείς πάντως όταν θέλουμε πιο φρέσκο ήχο στο μπάσο, αλλάζουμε μπασίστα..

;D ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Το οτι τις φτιαχνει η Dadarrio δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες με τις Dadarrio,ετσι κι αλλοιως 4-5 κατασκευαστες υπαρχουν στις ΗΠΑ που φτιαχνουν χορδες ,ολες οι μαρκες στα εργοστασια τους φτιαχνονται .Η Fender δινει τις προδιαγραφες που θελει και αυτοι κατασκευαζουν αναλογα.
Ρε σεις τι αυτιά είν' αυτά που έχετε. Ακούτε και τις μάρκες των χορδών;

fusiongtr είπε:
;D ;D ;D ;D ;D

tumblr_n8ktpgQPBk1qarfvso1_1280.jpg
Φίλος, την κατσαρόλα μη βαρυγκωμάς...  ;D

Αν οι μπασίστες τώρα επί κρίσης, δεν έβραζαν, θα είχαν καταστραφεί οικονομικά  ;)

Με 25, 30, 40 ευρώ το σετ  :o θα πάμε φυλακή φίλος. Βράσε όρυζα δηλαδή  8)

Superfunk είπε:
το λεω με τη λογική ότι δυό squier που πήρα σχετικά πρόσφατα (πάντως 10 ώρες παιξίματος μάλλον...γράψανε  ;D να δικαιολογηθώ βέβαια τις εναλλάσσω στο παίξιμο με τις άλλες δυό) έχουν πολύ πιό ευχάριστο ήχο στο αυτί μου, από τις κανονικές daddario που έβαλα επίσης πρόσφατα στην γριά τελε και στην dot. Αυτές τις μέρες ίσως βάλω daddario και στις squier (ήδη είχα αγοράσει αρκετά σετ), αλλά νομίζω θα μου λείψει ο πιό ...ξερός ζεστός ήχος των άλλων - fender..

Τέλος πάντων δεν είναι για πάντα....ένα σετ, οπότε πολλή συζήτηση.

Πάντως για τον φίλο...που ρώτησε. Ναι τις ακούμε τις διαφορές. Παλιά δεν έδινα καμία σημασία. Τώρα και τις ακούω και τις αισθάνομαι στο παίξιμο. Μιλάμε πάντα για ίδια νούμερα...

Ρε σεις η κατσαρόλα παίζει όντως? δεν ήταν πλάκα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back