Οι Ernie Ball του '04, του '06 ή του '16? 8)mauromouris είπε:Και οι Ernie Ball είναι πολύ καλές. Δεν τις αλλάζω ποτέ, εκτός κι αν σπάσουν πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.
Δηλαδή όταν σπάσει η χορδή την αλλάζεις?mauromouris είπε:Δεν τις αλλάζω ποτέ, εκτός κι αν σπάσουν
Δε θα το έλεγα, εκτός κι αν αλλάζεις χορδές κάθε 10 ώρες ;DSuperfunk είπε:πανακριβες ειναι βεβαια.
δεν αλλαζω χορδες καθε 10 ωρες,αλλαζω χορδες καθε 10 ωρες ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣmauromouris είπε:
;D ;D ;D ;D ;DStep είπε:ο μπασίστας μας ίσως άλλαζε μια φορά κάθε 10 μήνες >![]()
olice:
Άρχοντας.... 8)Step είπε:Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μένει στην ίδια νότα ενώ η υπόλοιπη μπάντα έχει προχωρήσει επειδή βαριέται να σηκώσει το χέρι του να πάει σε άλλο τάστο!
Το Peavey?Step είπε:εδώ με το T-40 και έχει θέμα να κρατάει τόνο,
Το οτι τις φτιαχνει η Dadarrio δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες με τις Dadarrio,ετσι κι αλλοιως 4-5 κατασκευαστες υπαρχουν στις ΗΠΑ που φτιαχνουν χορδες ,ολες οι μαρκες στα εργοστασια τους φτιαχνονται .Η Fender δινει τις προδιαγραφες που θελει και αυτοι κατασκευαζουν αναλογα.dimsonic είπε:παντως αλλιως ακούγονται
Εμείς πάντως όταν θέλουμε πιο φρέσκο ήχο στο μπάσο, αλλάζουμε μπασίστα..Step είπε:Εγώ έχω σκαλώσει με το ότι το '03 έπαιρνες χορδές μπάσου με 15 €. Αν ίσχυε αυτό και τώρα ο μπασίστας μας ίσως άλλαζε μια φορά κάθε 10 μήνες >![]()
olice:
Ρε σεις τι αυτιά είν' αυτά που έχετε. Ακούτε και τις μάρκες των χορδών;Superfunk είπε:Το οτι τις φτιαχνει η Dadarrio δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες με τις Dadarrio,ετσι κι αλλοιως 4-5 κατασκευαστες υπαρχουν στις ΗΠΑ που φτιαχνουν χορδες ,ολες οι μαρκες στα εργοστασια τους φτιαχνονται .Η Fender δινει τις προδιαγραφες που θελει και αυτοι κατασκευαζουν αναλογα.
Φίλος, την κατσαρόλα μη βαρυγκωμάς... ;Dfusiongtr είπε:;D ;D ;D ;D ;D
![]()
το λεω με τη λογική ότι δυό squier που πήρα σχετικά πρόσφατα (πάντως 10 ώρες παιξίματος μάλλον...γράψανε ;D να δικαιολογηθώ βέβαια τις εναλλάσσω στο παίξιμο με τις άλλες δυό) έχουν πολύ πιό ευχάριστο ήχο στο αυτί μου, από τις κανονικές daddario που έβαλα επίσης πρόσφατα στην γριά τελε και στην dot. Αυτές τις μέρες ίσως βάλω daddario και στις squier (ήδη είχα αγοράσει αρκετά σετ), αλλά νομίζω θα μου λείψει ο πιό ...ξερός ζεστός ήχος των άλλων - fender..Superfunk είπε:Το οτι τις φτιαχνει η Dadarrio δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες με τις Dadarrio,ετσι κι αλλοιως 4-5 κατασκευαστες υπαρχουν στις ΗΠΑ που φτιαχνουν χορδες ,ολες οι μαρκες στα εργοστασια τους φτιαχνονται .Η Fender δινει τις προδιαγραφες που θελει και αυτοι κατασκευαζουν αναλογα.