Χορδες revisited!

Γιαυτό λέω και γώ να πάρω την tele rockinger (αμήν και πότε :-P )για το στάνταρτ τουνινγκ και να κοπανήσω πάνω στην epiphone 13άρες και C κούρδισμα για να παίζω stoner τουλάχιστον με σωστό κούρδισμα :-P ...

Kατάλαβες παππού? :-P

ο Keef ποιός είναι??

Eκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου όταν είπες Keef αλλά δεν ήμουν σίγουρος...

Epiphone ντε...Αυτές οι μισητές κιθάρες??Έλα μωρε...Ξέρεις... :-P

Eγώ πάντως γουστάρω :-P :twisted:

Εννοω η συγκεκριμενη με τις 13αρες και κουρδισμενη σε Ντο...

Ποιο μοντελο ντε.... :wink:

Μια Gothic Les Paul...

Προς το παρών βέβαια είναι με 10άρες και EAD.. κούρδισμα.Μέχρι να χτυπήσω την tele... :twisted:

Δοκίμασε να αλλάξεις χέρι :idea:
Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ στη μεταμόσχευση άκρων... οπότε αυτό που προτείνεις μπορεί να μην καθυστερήσει πολύ. :wink:

Δυστυχώς για σένα' date=' μεταμόσχευση εγκεφάλου δεν έχει επιτευχθεί, ούτε προβλέπεται να επιτευχθεί στο άμεσο μέλλον.

Λυπάμαι. :roll:[/quote']

Δεν εννοούσε χέρι-hardware.

Ν'αλλάξει χέρι και να χρησιμοποιεί το αριστερό αντί για το δεξί (και βέβαια όχι για να παίζει....κιθάρα!!!!!) 8) :D

Εγώ βάζω 10ρες στις tele και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αλλάξω :? (και νούμερο και κιθάρα :wink: )

Στην ακουστική βάζω 12ρες γιατί τέτοιες είχε όταν την αγόρασα 8O

Τώρα να ρωτήσω και κάτι :?:

Αφού νόημα δεν έχει το πάχος της χορδής αλλά η τάση της,εγώ που θέλω να δοκιμάσω στην parlor ακουστική μου να βάλω flatwound (κατόπιν παροτρύνσεως Abraxas) ,τι νούμερο πρέπει να πάρω για να μην γίνει φιόγκος?

Δηλ ποιά η αντιστοιχία πάχους-τάσης σε χορδές ακουστικής-ηλεκτρικής?

Εγώ είμαι μάλλον ο βλάχος της παρέας. :? 8O

Παίζω με ό,τι "πένα" βρω: Από διπλωμένα εισιτήρια λεωφορείου μέχρι καπάκι από στυλό bic. 8) 8O :!:

Έχει δοκιμάσει κανείς τις χορδές τις Electro Harmonix?
Kανείς???
Σε μία αγορά (την ελληνική) όπου διακινούνται (και αγοράζονται) ελάχιστα προιόντα, οι πιθανότητες να σου απαντήσει κάποιος σε τέτοια ερωτήματα σε ελληνικό φορουμ δεν είναι σημαντικές.

Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό του Noiz αγοράζει και από το εξωτερικό (όπως έδειξε παλιότερο poll) δεν νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι τόσο μεγάλες όπως λές!

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι αυτή την στιγμή είναι σε κοντά σε κάποια παραλία παίζει μεγαλύτερο ρόλο!

Mιάς και το καλοκαίρι ψιλοτελειώνει και έχουν γυρίσει (!?) οι περισσότεροι.

Θα μου πείτε την γνώμη σας για τις Electro Harmonix χορδές?

Κατασκευαζονται απο την GHS & ουσιαστικα ειναι ιδιες με τις Boomers :wink:

Κατασκευαζονται απο την GHS & ουσιαστικα ειναι ιδιες με τις Boomers :wink:
Ευχαριστώ για τα ίνφος...

Τώρα στην κιθάρα μου (εδώ και ένα μήνα) έχω ghs και ενώ ήταν η πρώτη φορά που έβαλα, μαρέσουν αρκετά.Οπότε θα τσιμπήσω τις Electro Harmonix που βρήκα στο ebay σε χαμηλή τιμή (πολλά packs)...

Μου φάνηκε εμένα ή μετά απο μία βδομάδα (15ωρο και μετά) οι ghs ακούγονται καλύτερα?(τώρα βέβαια έχουν ψιλοπέσει...)

Tι να πω,κανονικα μετα απο 3-5 ωρες ειναι για πεταμα (εξαρταται βεβαια και τι ειδος μουσικης παιζεις,αν παιζεις μονο βρωμικα τοτε δεν σε πειραζει πολυ,αν θες ομως λαμπερα καθαρα μετα απο 3-5 ωρες πρεπει να τις αλλαξεις).

15 ωρες ειναι παρα πολλες (& μαλλον το intonation σου εχει παει περιπατο :wink: )

15 ωρες ειναι παρα πολλες (& μαλλον το intonation σου εχει παει περιπατο :wink: )
Ειδικά αν κάνεις πολλά bent... άντε γεια... :?

Και ειδικά αν τα χέρια σου στάζουν από ιδρώτα σαν και τα δικά μου !!!.... :roll: :lol:

Και ειδικά αν τα χέρια σου στάζουν από ιδρώτα σαν και τα δικά μου !!!.... :roll: :lol:

Τα σκεφτομαι ηδη........ :D :D ..και ιδρωνουν και τα δικα μου.... 8)

Trending...

Νέα θέματα