Ernie Ball 009-042 Super Slinky (ναι, τις φούξια!) για όλες τις Ibanez ηλεκτρικές μου και Ernie Ball Earthwood Phosphor Bronze 010-050 για την Epiphone ακουστική μου. Αντίστοιχα, πένες Dunlop tortex Jazz Black+Gold 1.14 και 0.50. Χορδές ηλεκτρικής αγοράζω με την ντουζίνα, κυριολεκτικά, καθώς τις αλλάζω και στις πέντε κιθάρες κάθε 10 με 12 ώρες παιξίματος και πένες στην συσκευασία των 76 τεμαχίων καθώς τις πετάω μόλις φαγωθεί η μύτη τους, δηλαδή μετά από τέσσερα με πέντε κομμάτια. Στην ακουστική κάθε δίμηνο, περίπου καθώς την χρησιμοποιώ αραιά και που... Για το πεντάχορδο μου (Ibanez και αυτό), Ernie Ball 040-125 (πάλι φούξια) και Dunlop tortex Standard Black+Gold 1.14. Στο μπάσσο αλλάζω χορδές μία φορά στο τρίμηνο καθώς, σαν κιθαρίστας που είμαι, δεν το δουλεύω αρκετά συχνά... Έχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες χορδών αλλά τα τελευταία 20 χρόνια είμαι πιστός στις ΕΒ αποκλειστικά και μόνο λόγω χροιάς και αίσθησης. Για την ακουστική θα προτιμούσα τις Adamas Phosphor Bronze της Ovation για την καταπληκτική bright χροιά τους αλλά, πέραν του ότι είναι δυσεύρετες και πανάκριβες, ταλανίζονται και από απελπιστικά μικρή διάρκεια ζωής, πράγμα που τις καθιστά ασύμφορες... Για τις πένες ούτε λόγος! Παίζω με Dunlop 35 χρόνια και με τις συγκεκριμένες τα τελευταία 25!