ωραία περίπτωση και αυτή με τον αερογράφο :wink: ' date=' όποιος πραγματικά γνωρίζει τον ακριβή τρόπο καλό θα ήταν να ξέρουμε βήμα-βήμα την υλοποίηση.
[/quote']
Βασικα φιλε ειμαι μοντελιστης (εχω 3-4 χρονια να φτιαξω μοντελο λογω συνθηκων βεβαια..) .
Με τον αερογραφο μπορεις να κανεις πολλα και διαφορα παραξενα πραγματα πανω σε ενα πεταλι/κιθαρα :twisted:
Τωρα για το ασημι, φτιαχνεις το περιγραμα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια με μαυρο, μασκαρεις, και γεμιζεις με ασημι το υπολοιπο της χαλκομανιας.
πιστευω οτι αυτο το λογοτυπο αποτελει μερος της καθε telecaster. προσωπικα ειμαι πολυ περηφανος για την rockinger' date=' και λογω του λογοτυπου καθε φορα εξηγω οτι η κιθαρα μου δεν ειναι fender.το προβλημα ξεκιναει οταν καποιος βαζει μια χαλκομανια και μετα "πλασαρει" την κιθαρα του ως fender.[/quote']
¶ρα, γιατί μπεις στον κόπο;
Και γω μάλλον θα έκανα κάτι του τύπου gangster-caster, με την γραμματοσειρά της fender...Καγκουριά, ε;![]()
Ωραίος! Το ίδιο και ο Yameth.πάντως χωρίς να θέλω να στη χαλάσω' date=' εγώ δεν θα έβαζα το decal tis fender ή θα το άφηνα σκέτο ή θα έγραφα [i']Brain[/i]![]()