Χαμηλή ένταση στα ακουστικά. Θέλω προενισχυτή?

η 1st gen είναι ελαττωματική δυστυχώς, αρπάζουν randomly, γι'αυτό και βγήκε η 2nd gen τόσο γρήγορα, ουσιαστικά είναι η ίδια κάρτα με διορθωμένο αυτό το πρόβλημα.
Και αυτό μου φαίνεται κάπως...

δηλαδή βγήκε η 1st gen προβληματική και λέει σε αυτούς που την αγόρασαν "α εσείς δε με νοιάζετε να πάτε να πνιγείτε ξανααγοράστε την 2nd στα καπάκια που βγάζω"???.... 

Επίσης, αν βάλω να ακούσω ένα τραγούδι από τα ακουστικά(εκτός cubase - από wmplayer) ακούω οκ... βέβαια... και τέρμα να βάλω το volume στα ακουστικά... δεν ξεκουφαίνομαι ..... στην μέση το volume είναι νομραλ στα 3/4 προς δυνατά στα 4/4 ακούγεται αρκετά δυνατά σε σημείο όμως που αντέχεται κανονικά... οκ όχι για πολύ ώρα βέβαια.... θέλω να πω είναι οκ αυτό? ή θα έπρεπε στο τέρμα να μην το αντέχω?

βέβαια... και τέρμα να βάλω το volume στα ακουστικά... δεν ξεκουφαίνομαι ..... στην μέση το volume είναι νομραλ στα 3/4 προς δυνατά στα 4/4 ακούγεται αρκετά δυνατά σε σημείο όμως που αντέχεται κανονικά... οκ όχι για πολύ ώρα βέβαια.... θέλω να πω είναι οκ αυτό? ή θα έπρεπε στο τέρμα να μην το αντέχω?

Εγώ ψηφίζω ότι είναι ΟΚ.

Trending...

Νέα θέματα

Back