Χαμηλή ένταση μικροφώνου στην κάρτα ήχου

Νικος Ραχμανιδης

NT Nick Trick

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
απλα πραγματα θα κανω δυο τρεις ερωτησης. 1 συνδεω απο την καρτα ηχου την ηλεκτρικη και το μικροφωνο στο πσ, παταω ακροαση χωρις καποιο προγραμμα, κανη παρασιτα η ηλεκτρικη χωρις να παιζω. 2 ανηγω το ampltube επισης κανη παρασιτα χωρις να παιζω. 3 το μικροφωνο δεν εχει πολλη ενταση, δεν βγαζει δυνατο ηχο το ξεπαιρναει αρκετα η ηλεκτρικη. πως θα αποφηγω τελειος τα παρασιτα για να βγαινει κρυσταλο ο ηχος? και γιατι το μικροφωνο δεν εχει ενταση και το ξεπερναει κατα πολυ η ηλεκτρικη? θελω κατ αρχην το μικροφωνο να εχει περισοτερη ενταση. περιμενω τα φωτα σας, αυτα 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αντε ρε παιδες καμια απαντηση, δυο τρεια θεματα ακομη και εχω γινει επαγγελματιας, με τη βοηθεια σας παντα

Φίλε nickrahm.

Έγραψες/ έκανες  την ερώτησή σου, θα την δει κάποιος (όταν την δει) και θα σου απαντήσει (αν ξέρει),

Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τα BUMP (να απαντάς μόνος σου σε ένα δικό σου post και να έρχεται ξανά στην κορυφή).

Ευχαριστώ.

nickrahm είπε:
απλα πραγματα θα κανω δυο τρεις ερωτησης. 1 συνδεω απο την καρτα ηχου την ηλεκτρικη και το μικροφωνο στο πσ...
Ποια κάρτα, τι μικρόφωνο και σε ποια είσοδο το συνδέεις;

το αφηνω το θεμα για λιγες μερες και επιστρεφω, σορρυ yameth

παιδες οπως ειπα εχει χαμηλη ενταση το μικροφωνο και πρεπει να εχεις κολημενω το στομα, απο μακρια δεν βγαζει(θελω να εχει ενταση). με τα παρασιτα στην ηλεκτρικη θα δω τη θα κανω. περιμενω απαντησης, καρτα ηχου https://www.amazon.com/Behringer-UMC202HD-BEHRINGER-U-PHORIA/dp/B00QHURUBE, μικροφωνο https://rihardos.gr/b-stock/MIKROFVNO-SHURE-515SDLS-B-STOCK-28323-detail

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρόλο που είμαι παντελώς άσχετος με το χώρο, έχω την αίσθηση ότι με αυτό το μικρόφωνο δε θα κάνεις και πολλά. Νομίζω προορίζεται για άλλη χρήση και όχι για τραγούδι

nickrahm είπε:
περιμενω απαντησης απο fusion και cos
Δηλαδή αν θέλει και κάποιος άλλος να απαντήσει, όχι;

Εγώ απεργώ για το πολυνομοσχέδιο.

nickrahm είπε:
περιμενω απαντησης απο fusion και cos
Αυτοί δεν ξέρουν, ο ένας είναι μπουζουκτσής σε σκυλάδικα και ο άλλος παίζει αρμόνιο

πηρα δυναμικο πρεπει να εχεις κολημενω το στομα και εχει και χαμηλη ενταση, θα παρω ενα πυκνωτικο και τελειωνη η υποθεση

Πρώτα πρέπει να ρυθμίσεις σωστά την είσοδο του μικροφώνου.

Φρόντισε:

1. να μην είναι πατημένο το Pad

2. να είναι το Inst πατημένο

3. ρύθμισε το Gain κάπου στο 7-8. Δες που ακουγεται καλά χωρίς να αναβουν κοκκινα φωτα παραμόρφωσης.

Αυτά για το μικρόφωνο και την σύνδεση στην κάρτα.

Μετά πρεπει να μας δωσεις να καταλάβουμε τι θελεις να κανεις. Σε ποιο πρόγραμμα τα συνδέεις για να ακουστούν; Συγκεκριμένα.

Οταν λες παράσιτα τι εννοείς; Χρατς, χρουτς; (τοτε άλλαξε το καλώδιο σου).

amplitube είπε...

(το amplitube παίρνει και ξεχωριστά μικρόφωνο και κιθάρα? - δεν θυμάμαι το έχω απεγκαταστήσει γιατί δεν βόλεψε)

yameth είπε:
Πρώτα πρέπει να ρυθμίσεις σωστά την είσοδο του μικροφώνου.

Φρόντισε:

1. να μην είναι πατημένο το Pad

2. να είναι το Inst πατημένο

3. ρύθμισε το Gain κάπου στο 7-8. Δες που ακουγεται καλά χωρίς να αναβουν κοκκινα φωτα παραμόρφωσης.

Αυτά για το μικρόφωνο και την σύνδεση στην κάρτα.

Μετά πρεπει να μας δωσεις να καταλάβουμε τι θελεις να κανεις. Σε ποιο πρόγραμμα τα συνδέεις για να ακουστούν; Συγκεκριμένα.

Οταν λες παράσιτα τι εννοείς; Χρατς, χρουτς; (τοτε άλλαξε το καλώδιο σου).
yameth τα εχω κανη οπως τα γραφης. το προβλημα ειναι το μικροφωνο ειναι δυναμικο. για τη συγκεκριμενη δουλεια χρειαζετε πυκνωτικο, πχ ανοιγω το daw η κιθαρα στο σημα παει τερμα και το μικροφωνο ακουγετε σε ενα βαθμο, εκτος απο αυτο στο δυναμικο πρεπει να εχεις κολημενο το στομα, ελαχιστα μακρια δεν ακουγετε, ειναι για αλλη δουλεια. η λυση ειναι μια και απλη πυκνωτικο στουντιακο τραγουδας και απο μακρια κτλ

dimsonic είπε:
amplitube είπε...

(το amplitube παίρνει και ξεχωριστά μικρόφωνο και κιθάρα? - δεν θυμάμαι το έχω απεγκαταστήσει γιατί δεν βόλεψε)
οχι παιρνη μονο κιθαρα στο ινπουτ1 πχ, και το μικροφωνο ακουγετε απο δεξι κλικ ακροαση, καπως οπως το λες απλα οχι μεσα απο το απλιτιουμπ, παιζεις κιθαρα απο το απλι και το μικροφωνο απο δεξι κλικ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back